Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе небиди смешен бе фликс, сум губел по 100м на рака и око неми трепнува тој плаче за 17м:pos2:
А па мене можи ми трепнува за на фб ела на реал да се сетиме да видиш 40 евра како болат да ги ебиш. тоа ми беше муабетот.
1,8 Б имаш?:nesvest::nesvest:
Па 17 милиони шо се за тебе бе.Мене срце ќе ме стегне 50000 да изгубам.Па кога имам 600000 така е.Ти да изгубиш 3/4 од парите ќе видиш како е.
ПС Дај некое милионче бе.![]()
Е да затоа ни јас нејќам ни да ги купувам ни да ми ги даваат така. Поинтересно е сам да направишСо два кеца милиони ми зимаат..седнав на маса влог 200.00..и тука продаваат 1м - 100ден безвеза нема шанса за занимација пари да давам..башка не е интересно да ги купиш да ги направиш е поинтересно![]()
:pos2::pos2: не заебавај оватие бетер од реал бар за мене на мало ги давам 100 ден за 1м а 100м ги продавам за три до четири дена епа види сега ти кој поише изгубил дали ти со твојте реални 40 еу или јас со мојте виртуелни 100м:pos2:
нема проблем само кажи колку сакаш и колку плаќаш
пс и преку што плакаш кешерица или на сметка
:
ако си заентересиран кажи=![]()
Не ти го сфатив муабетот , шо сакаш да кажиш дека си многу ќар?
A и ме интересира како сега му ги префрлаш парите нема приватни соби и нема празни соби?
muabetot tie,za izgubeni virtuelni 100m jas sum izgubil 10.000 denari realni pari zarazlika od tvojte 40 eu inace za transfer ic ne se sekiraj daj paricka i sigi dobivas parite nemora privatna masa za transver :pos2:
Комарџијо една каа ти викам да не се коцкаш ти за инатНа facebook,тексас холд ем покер пред 2 недели изгубив 3 милиони и сеа имам уште 11 к
http://forms3.createforms.com/82382/form_1_1.html
Некој има искуство со оваа адреса,ја најдов на ју туб....пишеш фејсбук профил пасворд и добиваш гратис пари колку што сакаш......