Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2:Ама важно пари ќе добијат они

само пиши вистинае,само зависи колку пари имаш,ако имаш над 5 м пиши и ич несе мисли можеш до 1б да побараш

Requested Bonus Chips (must be lower than the current chips)

Како може да добие 16М со 5М?

штотуку поебав милион и криво ми е...ама коа не оди не оди бе,па ако сакаш траќај се од земја...јас сум жимикуров,ем глеам дека не оди,и пак седнуам на 200 К масите...и кога паднав на 69к се знаеше кај ќе завршам...и на 10к губев,и сега немам ништо...за 5 минути од уживање до нервози...А ќе речеш"само игра е":uvo:

Јас немав којзнае колку ама мака ми е што денес се изгубив стигнав на 81 chip не е ферр а немам многу стрпление кога играам тоа м ие најголема грешка

Заразен сум веќе подолго време, последниве месеци играм на Фејсбук а порано онака со друштво.

И ја маам на фејсбук онака тепање време, и добро ми иде =)

Requested Bonus Chips (must be lower than the current chips)

Како може да добие 16М со 5М?
епа ако имаш 10М,сумата која ќе ја побараш треба да биде помала од 10М...и на пример 10М + 5М е 15М твои чипови...
-јас не верувам воа ова...

Абе не влагајте на такви страни тоа ви се Phishing страни за да ви ги земат чиповите. Ви кажувам од искуство и ја имав таква :kesa:

јас дигнав 10 милиони, и ги потрошив за помалце од 5 минути па сега немам желба да праам пак :)

Вака сега пошо распродадов сешто имам чипови, последните 200м ги давам на оној форумџија кој ке понуди најдобра цена:) пишете на ПП

Покераши разгледајте во игри за покер турнирот да бидеме повеќе.

Во Керфур можно ли е да има чипови за покер?Дали е купил или видел некој од таму и дали се скапи во споредба со овде?

Мене ми го пробијаа профилот со 300м:nesum:
И шо е најжално следниот ден ме банираа од покерот на фб.
Сега имам скромни 70м шо може и ќе ги немам за некој саат по шо секој ден си паѓам до 1м и стасувам до 150м и такаа :pipi:

по тапа покер од тој на ФБ нема на нет...барајте си други клиенти...покерстарс,унибет итн итн

Дечки кој ќе биде хуман да ми даде пари...ме обраа :С 0$ :S:S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom