Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Дали играте покер? Дали го играте од забава или пак сте навлечени и играте за пари? Дали го играте обичниот со пет карти или Texas Holdem?

Јас лично го преферирам обичниот со пет карти и тоа само со друштво за забава.

п.с.
Ако некој знае каде можам да најдам чипови за покер, ми досади да играм со парите од "Монопол". :)

imas cipovi vo goblin i vo seva imas i evtini komplet so 200 cipovi i 2 spila karti ti se 800 den a so 500 cipovi negde 4000 den ama tie se poorginalni

Порано го играв многу, сеа ми стана некако досаден:toe:

Играм на ФБ, моментално 1 мил. имам а играме и во живо со друштво, еднаш неделно, по околу 300-500 ден од човек. Се искача во ќар а и седиме заебанции муабети пиење по 5-6 саати. :)

Јас пак ги направив 2 милиона и дадов на еден другар 300 000 утредента ми ги зедоа сите пари и повеке не го играм..

Луѓе дај кажете некоја страна на нет за играње покер. На Фејсбук кога ќе уклучам цел компјутер забегува, така да ако може некоја страница за бесплатно играње покер.

Луѓе дај кажете некоја страна на нет за играње покер. На Фејсбук кога ќе уклучам цел компјутер забегува, така да ако може некоја страница за бесплатно играње покер.

Регистрирај се, симни софтвер и цепај. :-)

http://www.pokerstars.com/

Дали знаете кога има покер турнири на наша ТВ?

Вчера не зарази еден другар...готово,најдов карти,чипови,се што треба,нема веќе кладилници,местени утакмици,се оди на покер :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom