Покер

Член од
16 септември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Дали играте покер? Дали го играте од забава или пак сте навлечени и играте за пари? Дали го играте обичниот со пет карти или Texas Holdem?

Јас лично го преферирам обичниот со пет карти и тоа само со друштво за забава.

п.с.
Ако некој знае каде можам да најдам чипови за покер, ми досади да играм со парите од "Монопол". :)

imas cipovi vo goblin i vo seva imas i evtini komplet so 200 cipovi i 2 spila karti ti se 800 den a so 500 cipovi negde 4000 den ama tie se poorginalni

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.627
Поени од реакции
1.185
Порано го играв многу, сеа ми стана некако досаден:toe:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.959
Поени од реакции
23.119
Играм на ФБ, моментално 1 мил. имам а играме и во живо со друштво, еднаш неделно, по околу 300-500 ден од човек. Се искача во ќар а и седиме заебанции муабети пиење по 5-6 саати. :)

Јас пак ги направив 2 милиона и дадов на еден другар 300 000 утредента ми ги зедоа сите пари и повеке не го играм..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Луѓе дај кажете некоја страна на нет за играње покер. На Фејсбук кога ќе уклучам цел компјутер забегува, така да ако може некоја страница за бесплатно играње покер.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Луѓе дај кажете некоја страна на нет за играње покер. На Фејсбук кога ќе уклучам цел компјутер забегува, така да ако може некоја страница за бесплатно играње покер.
Регистрирај се, симни софтвер и цепај. :)

http://www.pokerstars.com/

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Дали знаете кога има покер турнири на наша ТВ?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Вчера не зарази еден другар...готово,најдов карти,чипови,се што треба,нема веќе кладилници,местени утакмици,се оди на покер :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom