Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај сите е така ...Дали знаете зошто ми го снема името од Климе, ми дојде Privacy Blocked и сликата од профил ми се претвори во прашалник? Помош некој?
Дали знаете зошто ми го снема името од Климе, ми дојде Privacy Blocked и сликата од профил ми се претвори во прашалник? Помош некој?
Дали знаете зошто ми го снема името од Климе, ми дојде Privacy Blocked и сликата од профил ми се претвори во прашалник? Помош некој?
Зошто имаш наместено да неможи секој да ти го гледа профилот.
.
Aбе ова не е можно. Влегвам чера и имав кец и пет алл ин. Сите се откажаа освен еден. Тој да ти имал кец и десет. Арно ама на маса даде кец, пет, шест, два, дама. И нормално јас и кец и петка требит да земам и ми ги зема тој со кец и со десетка. Има некој објаснување зашо тој само со кец ми ги зеде парите а јас и кец и петка. Или јас не знам што е финтата тука или си играт некој со правилава. А пак сега пред пола сат јас имав две дами во рака а тој два кеца. На маса дават два, три, четри, пет и шест и париве ги делиме. И тоа не е правилно. Тој требаше да зема скала имаше и плус појак пар.
Нема шанси да се негови, лошо си видел кои карти излегле, или евентуално тој добил боја.
И двајцата имате скала.
Како двајцата скали?

И што се нервираш толку ко 100 милиона да си изгубилЕјјј прееска се уклучувам по месец дена пауза и две мали копилиња толку ме изнервираа:nerv:...имаат слаби карти на пример,и чекаат да измине цел тајминг па да мавнат FOLD:nerv:...абе шо уште не им дадов на чатот...Идиоти абе,каде се админите на ФБ да видат дека малолетници го играат покерот?А за пари да ми земат први се мамица им комунистичка!
-И така денеска направив 31К,и фино лепо паднав на 4 000...трагедија бе у пичку![]()