Покер на Фејсбук

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Znae nekoj kako da napravam profilot da mi e privaten , t.e da pisuva odozgora privacy blocked ? fala :smir:

^ znae nekoj ?!:smir::smir::smir::smir::smir:

Вчера онака глеам имам 9,000 викам дај да поиграм малце и за саат направив 1,200,000..Денес викам дај пак да поиграм малце и за пола саат паднав на 0..Јбг..тоа е :)

Имав 12 милиони,сеа ми здосади и сите ги изгубив...

REAL MADRID THE BEST
29vo6dj.gif

:)) toa nonstop mi se desava

Вчера онака глеам имам 9,000 викам дај да поиграм малце и за саат направив 1,200,000..Денес викам дај пак да поиграм малце и за пола саат паднав на 0..Јбг..тоа е :)

Некогаш ми иде да го фрлам комјутерот на патот.

јас скала од рака,нему ке му извади боја на последна карта.:nesvest::nesvest::nerv::nerv:

јас скала од рака,нему ке му извади боја на последна карта.:nesvest::nesvest::nerv::nerv:

А да имаш фул на флоп, а он да извади покер на турн и ривер? :pos2: Е тоа еднаш ми се случи.

Вчера вака изгубив 1м...последна карта спушта и му вади скала,боја,3 пара...:zid:

Абе чудо е покеров. Има денови кога ми оди се од рака. Јас со 2 и 3 он со два кеца и ќе го тепам. Дали со скала дали со два пара важно ќе го тепам. Ама денови има кога не оди пша шо сакаш напрај. Јас со скала он со боја, јас со бојата он фул ќе ми извади:tapp:Е во тие моменти ми иде да го акнам мониторов:toe:
Инаку моментално сум со 2 милиона и нешто ситно на покерот:)

Сликото од мојот провил многу ги нервира Грчиштата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom