- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.074
Грав со сланина и колбаси, а за бонови не треба да се секираш, безпари е.Сакам да прашам нешто.
Што ќе има за јадање и дали ќе примаат бонови ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грав со сланина и колбаси, а за бонови не треба да се секираш, безпари е.Сакам да прашам нешто.
Што ќе има за јадање и дали ќе примаат бонови ?
Ајде бе беспари...Грав со сланина и колбаси, а за бонови не треба да се секираш, безпари е.
Сите да си понесат по две торби ко оние за пазар, и трета за резерва, just in case.
Добро а зошто воопшто се организира ова? Што е целта?
За оваа манифестација Град Скопје од буџетот одвои 300.000 денари, а во манифестацијата, според најавите, со донации ќе се вклучат и голем број пекарници и угостителски објекти. Појадокот на мост е изум на градоначалникот Коце Трајановски. Се организира со цел скопјани заедно да го прослават празникот Мала Богородица, која важи за заштитничка на Градот.Добро а зошто воопшто се организира ова? Што е целта?
Јас колку што прочитав ќе имало резервација за 2000 луѓе. Значи однапред ќе си резервираш ќе ти дадат билет со резервацијата. Па кога ќе одиш да побараш доручек ќе ти го земат билетот и ќе ти дадат пакетче, барем така јас сконтав од тоа што го прочитав до сега. Бидејќи минатата година од настан кој требало да трае 2 часа испадна на настан од 15 минути, се надевам дека оваа година ќе се средат работите и нема да биде торнадо пензионери на мостот.Не знам кај прочитав, ама оваа година ланч пакети ќе им давале. Паметно, паметно... „Еве тебе едно.. ај бриши сеа“. Само не знам оти ама мислам некои ќе бараат по два, три, а богами и повеќе.
Мразам колку заникаде народ живее тука.
Јас колку што прочитав ќе имало резервација за 2000 луѓе. Значи однапред ќе си резервираш ќе ти дадат билет со резервацијата. Па кога ќе одиш да побараш доручек ќе ти го земат билетот и ќе ти дадат пакетче, барем така јас сконтав од тоа што го прочитав до сега. Бидејќи минатата година од настан кој требало да трае 2 часа испадна на настан од 15 минути, се надевам дека оваа година ќе се средат работите и нема да биде торнадо пензионери на мостот.
За оваа манифестација Град Скопје од буџетот одвои 300.000 денари, а во манифестацијата, според најавите, со донации ќе се вклучат и голем број пекарници и угостителски објекти. Појадокот на мост е изум на градоначалникот Коце Трајановски. Се организира со цел скопјани заедно да го прослават празникот Мала Богородица, која важи за заштитничка на Градот.