Подготовки за ПРОМЕНА НА ИМЕТО!

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за било каква промена или додавка на името на нашата земја РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА?

• Вкупно гласачи
    188
Какви протести седете мадро, овој народ и протест, контраст 100ка.

Кампања нема да има, ама затоа ќе има голем brainwashing од сите медиуми, па ништо чудно САД да го повлече признавањето (кое ни го дадоа за да не успее еден друг референдум), па после да ни објаснат дека ако не гласаме за, оставени сме сами на себе. И на крај, пак нема да ни бидат криви нашиве политичари и ние самите, туку некои клети сили од надвор, па ќе може Миленко да смислува нови клетви..
Мислам дека е во процес тоа. Корегирај ме ако грешам ама нели македонија беше ословена како Фиром од страна на некакво ми ти писмо пратено во америчкиот конгрес...

cool кажуј овде

Ама најголемата иронија е што сега другите партии (ќе) се прават поголеми католици од Папата.

па кога самиот Папа е во сојуз со Ѓаволот не останува никој друг да го води народот

Мислам дека е во процес тоа. Корегирај ме ако грешам ама нели македонија беше ословена како Фиром од страна на некакво ми ти писмо пратено во америчкиот конгрес...

cool кажуј овде

Тоа е тоа, ни ги праќаат сигналите потајно.

Искрено ја одамна изгубив верба во народов...дури ебано ме депримира сознанието за гомната меѓу кои живеам.

Ама досадни сте со ова! Кого уствари вие прашувате? Некој друг треба да ве собере од дома ли, или да протестира сам месец дена па да се освестите или да си речете ееее дај да дадеме поддршка? До вас е луѓе, ако сакате нешто да се промени, од вас ќе тргнете. Вие први излезете, бунтувајте се за тоа што ви смета, не само да барате изговори...

ХАХА , дај не зезете , кој смее да го промени нашето име ...подобро нема да флеземе во ЕУ и Нато , отколку некој сосем 3 да ни го смене името , никогаш ..тоа не би го дозволиле самиот народ..

ХАХА , дај не зезете , кој смее да го промени нашето име ...подобро нема да флеземе во ЕУ и Нато , отколку некој сосем 3 да ни го смене името , никогаш ..тоа не би го дозволиле самиот народ..
Стварно си шегобиец.:)

Искрено ја одамна изгубив верба во народов...дури ебано ме депримира сознанието за гомната меѓу кои живеам.

ете тие што ја бранеа земјата во 2001 се во затвор тие што ја напаѓаа се амнестирани. и ќе добијат децки додаток ,пензии ,медаљи, се од државата со амин на Месијата Мојсеј ,кој ќе го води народот во ветената земја со сменато име и идентитет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom