S
smexy
Гостин
А кога ќе се бунтуваме?
Никогаш.....А кога ќе се бунтуваме?
Мислам дека е во процес тоа. Корегирај ме ако грешам ама нели македонија беше ословена како Фиром од страна на некакво ми ти писмо пратено во америчкиот конгрес...Кампања нема да има, ама затоа ќе има голем brainwashing од сите медиуми, па ништо чудно САД да го повлече признавањето (кое ни го дадоа за да не успее еден друг референдум), па после да ни објаснат дека ако не гласаме за, оставени сме сами на себе. И на крај, пак нема да ни бидат криви нашиве политичари и ние самите, туку некои клети сили од надвор, па ќе може Миленко да смислува нови клетви..
па кога самиот Папа е во сојуз со Ѓаволот не останува никој друг да го води народотАма најголемата иронија е што сега другите партии (ќе) се прават поголеми католици од Папата.
Тоа е тоа, ни ги праќаат сигналите потајно.Мислам дека е во процес тоа. Корегирај ме ако грешам ама нели македонија беше ословена како Фиром од страна на некакво ми ти писмо пратено во америчкиот конгрес...
cool кажуј овде
Еве нешто.нели македонија беше ословена како Фиром од страна на некакво ми ти писмо пратено во америчкиот конгрес...
народот дреме или му дреми таквоото-успана нацијаА кога ќе се бунтуваме?
отпосле. откако ке ни го сменат името и ке ни го бапнат у гз... - ако боопшто и тогаш се бунтуваме!А кога ќе се бунтуваме?
епа, welcome to the clubИскрено ја одамна изгубив верба во народов...дури ебано ме депримира сознанието за гомната меѓу кои живеам.
Стварно си шегобиец.ХАХА , дај не зезете , кој смее да го промени нашето име ...подобро нема да флеземе во ЕУ и Нато , отколку некој сосем 3 да ни го смене името , никогаш ..тоа не би го дозволиле самиот народ..
ете тие што ја бранеа земјата во 2001 се во затвор тие што ја напаѓаа се амнестирани. и ќе добијат децки додаток ,пензии ,медаљи, се од државата со амин на Месијата Мојсеј ,кој ќе го води народот во ветената земја со сменато име и идентитет.Искрено ја одамна изгубив верба во народов...дури ебано ме депримира сознанието за гомната меѓу кои живеам.