Подготовки за ПРОМЕНА НА ИМЕТО!

Дали сте за било каква промена или додавка на името на нашата земја РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА?

• Вкупно гласачи
    188

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Какви протести седете мадро, овој народ и протест, контраст 100ка.

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Кампања нема да има, ама затоа ќе има голем brainwashing од сите медиуми, па ништо чудно САД да го повлече признавањето (кое ни го дадоа за да не успее еден друг референдум), па после да ни објаснат дека ако не гласаме за, оставени сме сами на себе. И на крај, пак нема да ни бидат криви нашиве политичари и ние самите, туку некои клети сили од надвор, па ќе може Миленко да смислува нови клетви..
Мислам дека е во процес тоа. Корегирај ме ако грешам ама нели македонија беше ословена како Фиром од страна на некакво ми ти писмо пратено во америчкиот конгрес...

cool кажуј овде

S

Shellshock nam67

Гостин
Ама најголемата иронија е што сега другите партии (ќе) се прават поголеми католици од Папата.
па кога самиот Папа е во сојуз со Ѓаволот не останува никој друг да го води народот

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.177
Мислам дека е во процес тоа. Корегирај ме ако грешам ама нели македонија беше ословена како Фиром од страна на некакво ми ти писмо пратено во америчкиот конгрес...

cool кажуј овде
Тоа е тоа, ни ги праќаат сигналите потајно.

S

smexy

Гостин
Искрено ја одамна изгубив верба во народов...дури ебано ме депримира сознанието за гомната меѓу кои живеам.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Ама досадни сте со ова! Кого уствари вие прашувате? Некој друг треба да ве собере од дома ли, или да протестира сам месец дена па да се освестите или да си речете ееее дај да дадеме поддршка? До вас е луѓе, ако сакате нешто да се промени, од вас ќе тргнете. Вие први излезете, бунтувајте се за тоа што ви смета, не само да барате изговори...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.155
Поени од реакции
83.904
Искрено ја одамна изгубив верба во народов...дури ебано ме депримира сознанието за гомната меѓу кои живеам.
епа, welcome to the club

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
ХАХА , дај не зезете , кој смее да го промени нашето име ...подобро нема да флеземе во ЕУ и Нато , отколку некој сосем 3 да ни го смене името , никогаш ..тоа не би го дозволиле самиот народ..

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.177
ХАХА , дај не зезете , кој смее да го промени нашето име ...подобро нема да флеземе во ЕУ и Нато , отколку некој сосем 3 да ни го смене името , никогаш ..тоа не би го дозволиле самиот народ..
Стварно си шегобиец.:)

S

Shellshock nam67

Гостин
ете тие што ја бранеа земјата во 2001 се во затвор тие што ја напаѓаа се амнестирани. и ќе добијат децки додаток ,пензии ,медаљи, се од државата со амин на Месијата Мојсеј ,кој ќе го води народот во ветената земја со сменато име и идентитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom