Почина Гоце Арнаудов

• Креатор на темата Креатор на темата HEATHY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај бе сменете на повесело малку, таков беше човекот. Покрај Свири мајсторе и Оѓин и пламен ова е неговиот тип на песна

Делата се памтат,останатото е минливо.Лесна му земја.

Не ми се верува еј... па скоро беше по телевизииве, немаше вест дека му е влошена состојбата... :(

Голем човек, највесел, најраспеан, си се сакаше што е таков крој, премногу ми е жал...

Почивај во мир ЛЕГЕНДО македонска !!!

Само што почна да го сменува од телевизијава... а сеа повторно ќе се пука насекаде со неговите песни...shit -.-'

Само молам да го остават на мир бар да почива. Да си го добие мирот што го заслужува. Да не биде ко за Тоше.. Ангелу, Светецу, Пастиру... шо ти ја знам таму...

Уште кога ја прочитав оваа вест ми стана сомнително, сепак се работело за долга и тешка болест.

Почивај во мир Гоце.
Почнувам реченици и пак ги бришам, чуствувам тага а воедно и гнев зошто на ваков начин дознаваме дека си замина од овој свет. Беше голем човек и како секој великан од македонската историја си замина без доволно внимание и почит кон тебе и твоето дело.

Искрено сочуство до гоцета, нека му е лесна земја, али јас ипак неможам да ги сватам некои од дечиштава и маниациве по фејзбуциве и така натаму. До некни Гоцета го праеа најголем селјак, "главен лик" за виц за селјаци или селјачка музика го правеа него. А сеа истите тие "НЕМОЖАТ ДА СИ ПОВЕРУВААТ, плачат, објавуваат статуси со такви некои тажни чоечина и слично". Добро до кога народов ќе живеј само во дволично светло. Јас стварно незнам кај отиде веко, бе леееелеее.

п.с. И јас сум еден од тие што се исмејував со неговото име, затоа само ќе споделам сочуство со вас, за лесна му земја. А не ко другите "п*деришта"

не бев фан али сепак и од мене РИП. позната и ценета личност беше во Македонија

Почивај во мир Арнаудов...
И фала ти за пораките за нас
и за некакви други фаци

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom