Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каде и што сум бил тоа да не ве засега
Прва трака што ја имам слушнато од Авичи, после искочи левелс и партал направи со неа. @The Wild Boy уште у забавиште беше тогаш
Новиот албум на Avicii: TIM
https://www.youtube.com/playlist?list=PLl8VaWiKm5ovR7ZsG1uOb9PbFzvmC9y0u
Значи песниве се ВРВ!
Па добро сега секој со свој избор. Еве и SOS стана хит. Мене скоро сите ми се допаѓаат. Зараза!!!SOS и Heaven се добри
He said, "One day you'll leave this world behind
So live a life you will remember."
My father told me when I was just a child
These are the nights that never die
Па добро сега секој со свој избор. Еве и SOS стана хит. Мене скоро сите ми се допаѓаат. Зараза!!!
Му ги гледав тоа видеата дали во студио, па во Автобус (или што и да беше), во некој си парк како кулираат и прават музика. Има доста песни од Avicii кои што сеуште не се објавени. Кога? Е тоа не се знае.
p.s. дали сте приметиле дека во многу од неговите песни користи зборови како смрт, како ќе отиде во рајот, итн..
И Kygo e топ. Ги има доста.Сега можеш Ед Ширан да го слушаш, он прави јаки траки. Иначе нема врска тоа со текстовите, Авичи беше продуцент, он не пишувал текстови него ја правел музиката. Не е неговиот стил нешто тешко да се копира, пример ти е оваа песна направена од Kygo посветена за Авичи, буквално истиот стил е.
But, but, I can't...Lets move on!
И ја неможев да прифатам, but i moved on, and I try not to think about it.But, but, I can't...
Прегледај го приврзокот 244192
Сака некој?
има многу повеќе
еве вкупно колку:
Прегледај го приврзокот 244197
Се има друже.Необјавени песми? Прати во пп.
Се има друже.
Настапи, необјавени песни, ID's, колаборации, песни кои и може не се на Avicii, од А до Ш цела колекција.
Ќе направам еден линк и тука на сите ќе ви пратам да си симињате.
У порака можеПред да пратиш да ти кажам дека не е дозволено