Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
не не сум,Евреин си ти?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не не сум,Евреин си ти?![]()
неќам така на христијански начин да размислувам и учам - со чукање на глава во зид, јас си поштувам наука, книги историја археологија антропологија, етнологија. Сакам да прочитам проверам истражам, не со чукање в гла некој да ми набива знаењеморе ќе ти ја кажам...да се чукнеш малку со главата во некој зид и да размислиш....ај кога ќе имам време...
па што киснеш на форумот религија и ни кажуваш на христијаните кој и што е Исус?неќам така на христијански начин да размислувам и учам - со чукање на глава во зид, јас си поштувам наука, книги историја археологија антропологија, етнологија. Сакам да прочитам проверам истражам, не со чукање в гла некој да ми набива знаење
Религија не значи само христијанство, поим религија опфаќа и пагани и будисти и хиндуси и муслимани ти ако си сигурен во твојата вера и познавање нема ни да читаш вакви теми и постови, нема ни на форум да идиш , ќе си одиш во црква и ќе се молиш.па што киснеш на форумот религија и ни кажуваш на христијаните кој и што е Исус?
Чукни се со главата во зид и размисли....зошто ни објаснуваш...
Абе не ми прави смешки...Религија не значи само христијанство, поим религија опфаќа и пагани и будисти и хиндуси и муслимани ти ако си сигурен во твојата вера и познавање нема ни да читаш вакви теми и постови, нема ни на форум да идиш , ќе си одиш во црква и ќе се молиш.
Дефинитивно си гс и гаќи со форумското раководство, штом знаеш вакви информации. Да си знам, да пазам како зборувам со тебе...П.С. Одбаниран си на темата телема, да си знаеш...
Имаш гајба пиво ако сум одбаниран...
Успеа и оваа тема да ја упропастиш,алал да ти е.Абе не ми прави смешки...
Ти немаш поима што е религија....ај не се тегави без врска...
Само знаеш против Исус да збориш..а религија за тебе е непознат поим...
брат..и за тебе религија е непознат поим...затоа оди во наука и тамо коментирај...Успеа и оваа тема да ја упропастиш,алал да ти е.
Понекогаш ти се чудам на таа празна глава.
Не научи и не научи да дискутираш,се гледа дека цел живот овци си пасел и ракија си пиел во Виница.брат..и за тебе религија е непознат поим...затоа оди во наука и тамо коментирај...
Ти дали гледаш подалеку од носот твој?Не научи и не научи да дискутираш,се гледа дека цел живот овци си пасел и ракија си пиел во Виница.
Што има врска кој дискутира на темата и неговата верска определеност.Не е важно кој е и што е,дали е атеист и теист.
Се спори со аргуменитите во воведниот текст на темата,а не да му кажуваш на Let 3 дали имал поима од религија.
Абе јас прво на хепта се замолувам кога требе нешто околу форумот...потоа кај киселиот...Дефинитивно си гс и гаќи со форумското раководство, штом знаеш вакви информации. Да си знам, да пазам како зборувам со тебе...
Ти ќе престанеш бесплодно да мудруваш по темиве,ќе научиш да дискутираш ?Ти дали гледаш подалеку од носот твој?
Не.Најпрво се замолуваш кај шишето ракија.Абе јас прво на хепта се замолувам кога требе нешто околу форумот...потоа кај киселиот...![]()
јаврија...научи се да леташ па после ме цитирај...Ти ќе престанеш бесплодно да мудруваш по темиве,ќе научиш да дискутираш ?
Спори со аргументите на темите,а не со членовите.
И нема потреба од глупиве метафори.