Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каролина Гочева - Крај, енибади?

Барам една песна ако знае некој како се вика вокалисти беа типците и на спотот што го имаа влагаа еден по еден у соба и како што влага секој така се убацува "нов инструмент", ако знае некој на кој мислам нека ми ја прати ке му бидам благодарен :smir:

P.S. у бело беа типците облечени :pos2:

Значи, на овој клип ако може некој да ги најде песните што почнуват:

Првата песна почнува: од 4:53min до 5:40min
Втората песна почнува: од 6:04min до 7:50min

Благодарам однапред.

Значи, на овој клип ако може некој да ги најде песните што почнуват:

Првата песна почнува: од 4:53min до 5:40min
Втората песна почнува: од 6:04min до 7:50min

Благодарам однапред.

сеа ке ти стигне слична верзија на втората песна шо ја бараш.. таа таму е некој препев или постара некоја или у живо :)

оргиналот е од Michael Jackson - Beat it
а оваа шо ке ти ја пратам е од Fall Out Boy ft John Mayer - Beat it
па види ако ти праи мерак

Извинете за топикот,али некој ако знае од кај можам да downadiram видео клипови од youtube за да можам да ги гледам наравно.

Извинете за топикот,али некој ако знае од кај можам да downadiram видео клипови од youtube за да можам да ги гледам наравно.

Ќе си симнеш youtubedownloader и после е многу едноставно.

Ќе си симнеш youtubedownloader и после е многу едноставно.

Абе ако имаш,уплодири го,или дај линк,јас downadirav едно ама неможам да уплодирам.Фала однапред.

од Ристо Самарџиев - галеби така нешто мислам дека беше песната

Јас ја барам Bizzare Contact - Run Away (Electro Sun remix). Koj ќе ми ја најде прв го частам!!!

на местото на YOUTUBE ќе пишеш VOOBYS...и ќе ти се отвори прозорче за симињање...проверена и убава работа...не ми треба YTDownloader мене:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom