Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па вака:
1.Rachel Row & KiNk - Summertime. anyone? се утепав од барање никако да ја најдам :(
2.Една песна ја слушав и запишав на моб. малце од тоа шо го пее:"I wanna know where do u go" ако знае некој као се вика или ако ја има нека ми ја прати

Фала Однапред:smir:

Па вака:
1.Rachel Row & KiNk - Summertime. anyone? се утепав од барање никако да ја најдам :(
2.Една песна ја слушав и запишав на моб. малце од тоа шо го пее:"I wanna know where do u go" ако знае некој као се вика или ако ја има нека ми ја прати

Фала Однапред:smir:

Нема таква песна како првата :toe:
Втората е No Mercy - Where Do You Go

Ja ima li nekoj Mr. Vain od Culture beat ili noviot remix seedno :kesa:

Нема таква песна како првата :toe:
Втората е No Mercy - Where Do You Go

има таква песна...пушти MTV и види најновата реклама за синалко шо е не таа со типот и 2те женски една друга... а кажи со кој програм симињаш песни?? и фала за песната

EDIT:
И уше една песна да побарам

Кирил Џајковски - Jungle Shadow?? any1?

Нешто од Vladimir Vasileski-cetkar, било што.
Последниот албум се вика We will never end

има таква песна...пушти MTV и види најновата реклама за синалко шо е не таа со типот и 2те женски една друга... а кажи со кој програм симињаш песни?? и фала за песната

EDIT:

aj na MSN

Да не го има некој Silver Moon хитот на Клуб ФМ? Мислам дека и Axwell има замешано прсти у неа...Кој слуша мислам ке може да ми помогне.:wink:
П.С. Не е Axwell & Bob Sinclair ft Ron Caroll - What a wonderful world.

Никао да го начекам бе....:)

EDIT:

Најдена е болдираната сеа остана уше:
Rachel Row feat. KinK - Summertime

Ја има некој песната од MC Massacre-Zasekogas na Svoeto !!?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom