Фак кола. Пешадија фтв!
Во зима е само заебано, пошто не ги чистат кога ќе падне снег

Добар си е кафематот нека не те лажат. Од мене препорака ти е никогаш да не купуваш за јадење од продавничките во пролазот пред скалите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фак кола. Пешадија фтв!
Во зима е само заебано, пошто не ги чистат кога ќе падне снег
Добар си е кафематот нека не те лажат. Од мене препорака ти е никогаш да не купуваш за јадење од продавничките во пролазот пред скалите![]()
Аооооооооо а во државава пак колку паѓа снег... Тоа чудо некое.Во зима е само заебано, пошто не ги чистат кога ќе падне снег
Добар си е кафематот нека не те лажат. Од мене препорака ти е никогаш да не купуваш за јадење од продавничките во пролазот пред скалите![]()
Се согласувам за скалите, за снегот и за нечистењето, како и за кафематот. јас сум задоволен. Дур палев цигари, знаев и добра пара да остаам кај Влатче за кафишта пусти. Сега ради реда
Него, зш бе да не зема од оздола? Искуство, или?
Аооооооооо а во државава пак колку паѓа снег... Тоа чудо некое.
Не ги бива тие продавници, м?Ниту една?
Искуство, два пати имав јадено, два пати стомак ме искина
Едино геврек да земеш од таа на почетокот...
И татко ми еднаш зема затворена пица, вика погадно нешто во живот не сум пробал...
Јас традиционално јадев од тоа во факултетот, мислам дека секој ден затворени пици стегав
И баничката беше океј, а и од соленките често јадев![]()
Fala mnogu !Со среќа нека им е на новозапишаните бруцоши на ПМФ од форумот, ако воопшто ги има.
Па се гледаме во наредните 4-6 години.![]()
Fala mnogu !Se nadevam ne pogresiv vo izborot
.
Ima nekoj na nasokata analitichka biohemija ovdeka ?![]()
Убав престој и губење на драгоцено време и младост...
E фала
Него, се наполни ПМФ бе. Очекував 10 макс на Физика, оно 37 xD
дружењето со колегите, кафето од автоматот, првото кршење зиме на скалите, првото паѓање на терасата (од мермер) во новата зграда (кај деканатот).
Ahh youth.![]()