Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.pmf.ukim.edu.mk/upis2012/PMF2012.pdf
Е овај документ ако можи некој да го дешифрира десница ќе му пуштам.
Што не е јасно?![]()
За мене ништо, ги помианв јас овие глупости пред 3 години
Жал ми е за децава шо се запишуваат ко ќе ги видат овие букви , бројки, кратенки ... а и работава со кофинансирањево не ми е јасна, како можи да има кај кофинансирање ДА некој со 95 поени на физика.
Тоа ДА значи дека тој прифатил кофинансирање во електронската пријава доколку не биде во државна, а не значи дека е во приватна квота.![]()
Абе што се секираш, на математика сите влагаат во државна квотаКога ќе има прелиминарна за државна/приватна квота?
КхмНа форумот не можеш да најдеш студенти по применетите насоки од било кој институт, затоа што малку ги има, едвај по 5-6 души во генерација.![]()
Кхм бек ту ју. Применета нешто?
Ај некој ако знае дали понеделник е неработен ден, нека пише. Закажале еден куп испити, а некои колеги викаат дека е неработен. Ја колку што знам вторник е неработен...
И ја имам закажано испити на 27, изгледа се работи, ја знам на 28ми сигурно не се работи.Ај некој ако знае дали понеделник е неработен ден, нека пише. Закажале еден куп испити, а некои колеги викаат дека е неработен. Ја колку што знам вторник е неработен...