Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
skopje e 600 000 ali... izdvoj drugi nacionalnosti tuka...
i vidi kolku ke ostanat makedonci..
i posle na tie ostanati makedonci izdvoj gi uste 70% na koi ne im se iskaca na miting, im se sedi vo fotelja i cekaat da go vidat mitingot na vesti.
I uste eden del od pomladata generacija koi imaat nekoja mala sitna srpska zicka vo niv, pa so gordost ti go zborat mitingot vo belgrad i vikaat deka se srbi i ne iskacaat na miting za imeto na Makedonija.
ima sekakvi...
zatoa i ne treba da se cudis zasto ne iskacaat 100 000 nego samo 10 000.
sepak mitingov bese super.

Батали тоа
Медиумите го бојкотираа протестот

Тие намерно не трошеа нит минут за да би го најавиле протестот
Со чесни исклучоци секако

Кога се деси протестот...
Медиумиве батали тоа што не го подржаа
Туку и се обидоа да го оцрнат

Видете ја Шеќеринска што збори на Собраниски канал
Вика вчерашниот протест бил СРАМОТА

Ona e sramota...
Jas na protestot ne vidov nekoj od poznatite faci da dojde..mislam na politicarite nasi sjajni...
Kakva poddrska imame... edvaj cekaat referendum da ni dadat i da go namestat. Sepak obrazot da im ostane cist...

супер било!! нека се засрамат оние кои што имале можност а не отишле!!

Македонија е најстарото име на планетата Земја!

Јунаци, дека сме стари, стари сме, ама дека сме најстари, не сме! Во секој случај, ние сме си македонци и тоа ќе си останеме. Господ нека ни е на помош!

Како па да не 10 000

Појќе ќе да беа
Си играат со бројките
Глупи Леви сметала

Јака Собраниска седница мора да се признае

Него кај беа вчера истиве парламентарни сдс-овци
Кои денес уакаат кога ќе се спомене достоинствениот протест на Пела

Гарант се плашеа да не изедат ќотек

Како па да не 10 000

Него кај беа вчера истиве парламентарни сдс-овци
Кои денес уакаат кога ќе се спомене достоинствениот протест на Пела

Гарант се плашеа да не изедат ќотек

Vcera trebase ne samo od sdsm nego i od vmro i nsdp i site ostanati makedonski parti da se pojavat na mitingot.. i bez strav od kutek, zatoa sto se raboti za imeto sto ni znaci na site nas, a ne se raboti za imeto na tvoeto kuce ili mace.
Koga oni bi dale poddrska i bi dosle na mitingot ne znam zasto ti razmisluvas za kutek

И по 1000ти пат се докажа дека СДСМ не само што не ја сака Македонија и Македонците, туку и ги МРАЗИ! Пуштија полтрони како нивниот познат „командант“ Коки, кој за среќа на лице место е фатен, и дебело ќе го јаде. Што од Алфи, што во притвор.

Тибам комуњарските копита...

Нивното јавно гласило канал 5 успеа на секој можен начин да го оцрни протестот...

Vcera trebase ne samo od sdsm nego i od vmro i nsdp i site ostanati makedonski parti da se pojavat na mitingot.. i bez strav od kutek, zatoa sto se raboti za imeto sto ni znaci na site nas, a ne se raboti za imeto na tvoeto kuce ili mace.
Koga oni bi dale poddrska i bi dosle na mitingot ne znam zasto ti razmisluvas za kutek

Требаше од сите
Не мораше партиски да искочат
Туку со фамилијата жени мажи деца внуци мајки татковци
Никој од политичарите немаше
Па така само се поставува прашање
Од што се плашеа ???

Или народот ќе да знае за ова:
http://persey.blog.com.mk/node/137646

Поздрав

Никој од политичарите немаше

Министерката Гордана Јанкуловска беше. Ѓорѓе Марјановиќ беше. На моја голема радост ПАК чичко Ѓорѓи Наумов. Исто така и академик Блаже Ристовски.

Министерката Гордана Јанкуловска беше. Ѓорѓе Марјановиќ беше. На моја голема радост ПАК чичко Ѓорѓи Наумов. Исто така и академик Блаже Ристовски.

ОК ретки исклучоци

Ја видов и онаа од ДОМ

Него прашањето беше оние што уакаат денес во собрание
И викаат дека протестот на Пела бил Срамота
Вчера кај беа ???

Макрадули го виде некој да дојде со фамилија ???

Истото важи и за оние што не уакаат
Но вчера никаде ги немало

Секоја чест на тие што дошле

Али грото од политичарите
Гледаа вести на канал 5
Кои сами ги монтирале

Поздрав

од СДСМ го видов само „командант“ Коки, имаше инструкции да исценира инцидент пред грчка амбасада за да изгуби од смисла протестот и да не оцрни...Ебати наркоманите комуњарски ебати!

од СДСМ го видов само „командант“ Коки, имаше инструкции да исценира инцидент пред грчка амбасада за да изгуби од смисла протестот и да не оцрни...Ебати наркоманите комуњарски ебати!
Стоката сдсовска не бира начин како да опструира.
Ама ова е очајнички чекор, ангажирање на џанкито Коки.
До колку ниско може сдс да оди?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom