Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што сакате вие кога газдите на сите телевизии во државава се со партиски книшки:wink:
Тоа е тоа:)

Borg_Drone со чиви книшки се мамата нивна шабанска.
Македонци ли се или што се ????

арно викаат на двајца комити, еден предавник.

Borg_Drone со чиви книшки се мамата нивна шабанска.
Македонци ли се или што се ????

арно викаат на двајца комити, еден предавник.
Тоа незнам, ама дека се партиски определени, се партиски определени.......па гледаш ли дека работата ја прават од мува-слон намерно..освен тоа скоро сите капиталисти, газди, и.т.н. се со партиски книшки......се е партизирано во државава....
А за тоа што кажа македонци ли се или што се, хехе мора да те разочарам, има и такви луѓе кои за некоја сума на пари, и за некое директорско место во некоја фирма,се спремни и да си го дадат гзот...:wink:

Dvajca komiti, 1 taster... tochno.. epten tochno.
A tie makedonskite novinari? Ne daj bozhe nekade da se zabelezhat niz gradov kaj shto ne treba. POZDRAV AKO CHITATE - KE GO JADETE NEMIEN ZA OVA.

Inache za protestot? Ma dajte be lugje, ZAKON BESHE, zashto da mora da se spomnuva toa so grchka? Preku .... ako se desilo neshto, a i ne se desilo.
Predobra organizacija, nejkam ni da mislam mna politichki boi vo vakvi momenti, samo za Makedonija, sakam da si vervuam deka nemaat vrska so politika (no toa ne e bash, site go znaeme).
Kako i da e, ushte ednash, bravo za site shto dojdoa, shto organiziraa/zborea/lepea plakati/delea flaeri... ednostavno bravo!:)
Se gordeam vo vakvi momenti shto sum Makedonec.
Inache...kako shto nekoj spomna pred dve tri strani, i jas se obiduvav da vikam lugje.. "me mrzi", "mi se spie", "zizmoren sum', "cel den..."
i slichni repliki. NE ZNAM kako da im objasnam, pomognete lugje. Koga li ke se krene nacionalnata svest, koga?
Pozdrav!

Тоа незнам, ама дека се партиски определени, се партиски определени.......па гледаш ли дека работата ја прават од мува-слон намерно..освен тоа скоро сите капиталисти, газди, и.т.н. се со партиски книшки......се е партизирано во државава....
А за тоа што кажа македонци ли се или што се, хехе мора да те разочарам, има и такви луѓе кои за некоја сума на пари, и за некое директорско место во некоја фирма, ќе си го продадат и дупето....:wink:

Таквите кај нас у маало ги викаме мивки.

Точно така, гледаш како знаеш...
Значи во нашава држава има и мивки....нека не те чуди тоа:)

Доста кењате, кои искочи - искочи, кој не, сега нека седи дома и нека плаче (нека наога мани)

0480007.4.jpg

Да, да Ангпу
Ја погоди сликата...;)
Колку знамиња имаше на митингот, закон беше :)
А Тони Михајловски крвав е ејј...
Македонец до коска хахаха
Ама ме изненади, патриот си е човекот.....браво!!

Па да ние делевме знамиња и воедно ги браневме знамињата од ненаситните кои сакаа 100 знамиња....дај знаме и давам одговор веќе нема и ми вика да ви ебам организацијата, а да се плаќаа по 20 денари ќе купеа многу малце-гагаџии да ви ибам тоа.
Транспарентите никој не ги сакаше ШТО НАРОД СТЕ БЕ ШТОООООО?
Како и да е јас сум презадоволен од протестот ние си се истакнавме кои сме и што сме. Кој не дојде а се маваше во гради како најголем патриот нека му стои тоа.

Јас и точкестиот ги чувавме големите знамиња за на бина. Трнот ги делеше малите од импровизираниот штанд од клупи.
Одеднаш сите што сакаа знаме ми станаа братучеди и најдобри другари :pos:

Па да ние делевме знамиња и воедно ги браневме знамињата од ненаситните кои сакаа 100 знамиња....дај знаме и давам одговор веќе нема и ми вика да ви ебам организацијата, а да се плаќаа по 20 денари ќе купеа многу малце-гагаџии да ви ибам тоа.
Транспарентите никој не ги сакаше ШТО НАРОД СТЕ БЕ ШТОООООО?.

ХАхахахахахаа:pos2::pos2::pos2:
Па отерај ги во П.М...они ако дошле на протест за да земат знаме, а не за Македонија, тогаш таквите луѓе слободно отерај ги во П.М.:)

Никој не ме сликал усред гужвата со знамињата :(

А толку ме засака народот, па ме замразе...

А на Acid му се пушташе еден стар чичко кој му шепотеше на увце таму у ќошот :pos:

Mи се исполни душата вчера.Браво за сите што дојдоа и направија да биде толку убава вечерта.
Моментот со знамето ми беше најубав,кога стоев под него почуствував голема сплотеност меѓу луѓето.

Другите работи немам намера да ги коментирам зошто не ми се расипува убавото чувство.

Да живее МАКЕДОНИЈА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom