Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
видеото од Мирка и Миленко за името на Македонија
[media]http://video.google.com/videoplay?docid=8480344187082532812&hl=en[/media]
давајте го кај стигнете

Пријавено е во МВР.
Сега само што заврши и пресконференцијата, гледајте ја Скулгрл на вести после :)
Јас и набивав трема пред да тргне на прес
Пато масовно е на цело село пато регионалнио овај пато... што не спојва горе со магистралнио пат. :pos:

Шала на страна, обавезно ќе гледаме

На која телевизија? Или сите биле на пресот, од поголемиве?

Луѓе колку само се дебилни овие новинариве не ми се верува.Денеска на прескоференцијата по повод митингот пред собрание место да казат браво дека некој се организира за да го зацува името на Македонија,тие (новинарите н.з.) прашале одма од каде пари на организторите за правење митинги ги нарекле непријатели на Македонија.Не ми се верува каде живеам јас.Значи кои предавници и глуперди,ма продадени души,како не им е срам.Затоа никогаш нема да не биде,за жал.

Од Велес превоз ќе има ли организирано?
А ако има кога и каде?

Нека не ве мрзи да читате, одете понапред нис страниците и ќе најдете за превозот.

А за новинарите, е па добро утро, тука цело време дробиме дека цела една армија на луге работат против Македонија (ситни души).

Затоа треба да почнеме да ги прогласуваме јавно за предавници.
Секој лично може да си се менува, но не смее да му наметнува на целиот народ.

Од Велес превоз ќе има ли организирано?
А ако има кога и каде?
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Avtobuski prevoz:[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bitola 15:00 Hotel- Epinal[/FONT]
Prilep 15:30 Gradski stadion- Goce Delcev
Kavadarci 16:00 Stara avtobuska stanica
Stip 17:00 Gradski stadion.
Strumica 15:00 Spomenik-Goce Delcev
Kicevo 15:00 Avtobuska stanica
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ohrid 15:00 - Nova Avtobuska Stanica[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Napomena:
Od pomalite gradovi sekoj sto ke ima grupa od nad 30 osobi da se prijavi na ovoj forum na ovaa tema najdocna do utre, Vtornik 26.02.2008 do 22 cas.so ostavanje na tel.broj za kontakt.

Многу беше брзо одреден датумот..Требаше да помине бар една недела, да се залепат плакати, да се делат флаери, за повеке луѓе да знаат.И вака знаат, али не толку..Али како и да е, го подржувам ова, не се работи за никој друг, освен за НАС и НАШАТА МАКЕДОНИЈА!!!

Ако во иднина се создадат услови за соединување со Е.Македонија(или Пиринска) зошто да не.А Татарите не можат да кажуваат која националност ќе ја имам јас и уште 3-4 милиони Македонци во светов.Ај за убо да е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom