Плејлиста за матурска

• Креатор на темата Креатор на темата Сколовранец
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ај ако не ве мрзи, некоа плејлиста да напишете за песни за една матурска. За сечиј вкус.

zarem ne zavrshivte so maturskite?!ushte li ke ima ?- do koga ?
jas mislev pominaa .......nekako eptem gi raaaaaaaazvlekovte- vaka do septemvri ke terate izgleda:)

приватна забава во кафич
1. Сите што ќе бидите таму или организаторите , земете одредете во зависност од тоа кој што слуша.
2. Незнам зошто и давате толкаво значење на матурата. Средно секој можи да заврши а и ништо не сте со тоа. Доста ви е одењето во ресторан и облекувањето ко за на бал :)

1. Сите што ќе бидите таму или организаторите , земете одредете во зависност од тоа кој што слуша.
2. Незнам зошто и давате толкаво значење на матурата. Средно секој можи да заврши а и ништо не сте со тоа. Доста ви е одењето во ресторан и облекувањето ко за на бал :)

Да, треба да одредиме ама бидејќи сите слушаат различно и ако има некој готова лесно да можам да ја искористам.
И како заклучи дека и давам големо значење на матурата. Одењето по ресторани и облекувањето ко за на бал е индивидуално за поединци, шо ама баш ич не се замарам.

Да, треба да одредиме ама бидејќи сите слушаат различно и ако има некој готова лесно да можам да ја искористам.
И како заклучи дека и давам големо значење на матурата. Одењето по ресторани и облекувањето ко за на бал е индивидуално за поединци, шо ама баш ич не се замарам.
Па исто така не треба ни да му давате големо значење за одење 10 пати во кафич за славење на завршницата односно матура. Ништо лично али на моментите и работите и учењата кои ви следат, матурата можи да му носи вода :)

Се од синан и семша

1. Наташа од III-3
2. Дајте музика
3. Зелката има кошули триста
4. Сакам и јас да пораснам
5. Никола, Никола
6. Роденден е денот
7. Зајко кукурајко
8. Марионка
9. Барбика
10. Фичо вози чичо

1. Наташа од III-3
2. Дајте музика
3. Зелката има кошули триста
4. Сакам и јас да пораснам
5. Никола, Никола
6. Роденден е денот
7. Зајко кукурајко
8. Марионка
9. Барбика
10. Фичо вози чичо
Топ 10,според мене во темава.

Познавајќи ја денешната младина, плејлистата мора да ти содржи песМи од Шабан Шаулич, Секса Алексич и нормално Харис Легендата

01. Giant Crab - Hot Line Conversation (1968)
02. The Glass Sun - Silence of the Morning (1968)
03. The Attack - Mr Pinnodomy's Dilemma (1967)
04. The Amboy Dukes - Flight of the Byrd (1968)
05. Art - Room With a View (1967)
06. High Tide - Death Warmed Up (1969)
07. The Bluestars - Social End Product (1966)
08. Bulldog Breed - When The Sun Stands Still (1969)
09. The Bonniwell Music Machine - You'll Love Me Again (1967)
10. The Open Mind - Magic Potion (1969)
11. Eden's Children - If She's Right (1968)
12. The Sparkles - No Friend of Mine (1967)
13. Heavy Balloon - Barnyard Blues (1969)
14. Brain Police - World of Wax (1968)
15. Mind Garage - Asphalt Mother (1967)
16. Damnation of Adam Blessing - Cookbook (1969)
17. Vox - Wah Wah ad (1966)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom