Playstation Move vs Kinect

• Креатор на темата Креатор на темата Blacks
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно дознав нешто повеќе за Project DRACO

screenshot_242010.jpg

screenshot_242009.jpg

Еднотавно објаснување би било kinectanimals за ГОЛЕМИ :). Би требало на почеток да одберете змеј, па со тек на време да го тренирате, значи тој ќе биде ваш (највероватно да се храни да се тренира со него) ќе имало и гласовни команди што ме чуди ако речам xbox fire ќе пушта оган низ уста? :).

Значи го тренирате и одите во битка, битка со други змејови. Е толку научив за играва :)

--- надополнето ---

Да не заборавам изјавата

According to MS's director of Xbox and Entertainment for the UK, Stephen McGill, the 2011 line-up for Xbox 360 is "brilliant" but, "it's ultimately all about Kinect. Kinect is going to blow people's minds. They're [already] buying it, but we've got a line-up of Kinect games that will blow people away."

Се мисли на игри кој не знаеме, кој ќе бидат прикажани во текот на 2011 година.

^
Да оставам број за резервации? :costumed3

Штотуку добив повик дека кинектот стигнал Скопје во шпедиција мислам рече. МИ БАРА 3500 ДЕНАРИ за од тука да го пушти на царина и + да ме царина значи ќе дојде 5000 денари +. ОВИЕ НЕ СЕ НОРМАЛНИ ЕЈ па ќе појдев до UK со авион да го земам и поефтино ќе беше.

Штотуку добив повик дека кинектот стигнал Скопје во шпедиција мислам рече. МИ БАРА 3500 ДЕНАРИ за од тука да го пушти на царина и + да ме царина значи ќе дојде 5000 денари +. ОВИЕ НЕ СЕ НОРМАЛНИ ЕЈ па ќе појдев до UK со авион да го земам и поефтино ќе беше.

јебуга тоа ти...........јас денес си земав MOVE[без царина :)] и закон е, тамам сега се собираме за MAG да ја симињаме.....и со MOVE ке ја играм.......ХАХАХА

јебуга тоа ти...........јас денес си земав MOVE[без царина :)] и закон е, тамам сега се собираме за MAG да ја симињаме.....и со MOVE ке ја играм.......ХАХАХА

Ај со здравје да го користиш. И јас би го зел кинекот од тука ама нема од каде. Сеа јебига се стори со царината да направам уште некој споменик. Него Петок најкасно тука ќе биде. Така да ќе дојде како одличен новогодишен поклон :)

Ајде со здравје да се служите двајцата. Иначе Варго, Свезнајко со FragFX-от Will kick your ass! :D

Sveznajko има FragFX ?! Дај кажи како е ??
Според мене секој што поседува FragFX би бил доминантен во ФПС игрите на ПС3. Бидејќи маус и аим ассист заедно се како чит :)

--- надополнето ---

А да и со здравје за Мувот, Варго. Да ни кажеш како е на ФПС бидејќи јас планирам да зимам за Killzone 3.

Според мене секој што поседува FragFX би бил доминантен во ФПС игрите на ПС3. Бидејќи маус и аим ассист заедно се како чит :)

--- надополнето ---

А да и со здравје за Мувот, Варго. Да ни кажеш како е на ФПС бидејќи јас планирам да зимам за Killzone 3.

Сеуште нема, али треба да му стигне :)

--- надополнето ---

FPS неам ништо освен rail shooter "The Shoot" демо. Имам и Sport Champions демо, Start the party демо и Alien Breed 2 демо (се’ мора прво со демо да се испроба...) Чекам да ја симнеме MAG па ќе ти кажам..... ама очекувам да биде закон.

КОНЕЧНО kinect ми пристигна сабајлево, цел ден пробувам различни игри. Утре слики мислења и слично. :)

Што се случи со Џои? :)
Уште го испробува кинектот изгледа :)

Што се случи со Џои? :)
Уште го испробува кинектот изгледа :)

Имам уште две игри да пробам, вечер ќе кажам за сите што како. Само рацете ме болат ме кинат неможам да мрдам. Тоа е кога 2 дена по ред ќе играш бокс, пинк понг, и ќе фрлаш копје !!! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom