Плавуши!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Free
  • Време на започнување Време на започнување
Две плавуши седат на концерт на пијано.
- Ова да не е Шопен?
- Не сум сигурна, чекај нека се сврти!

Зашто плавуша кога оди во кино носи правосмукалка?
- Затоа што го гледа филмот прашина.

Си биле две плавуши едната ја прашува каков маж сака со какви пропорции,другата одговара 80:40:30,а првата и вели а што ти значи тоа 80:40:30?Па да има 80 години 40 температура и 30 милјони евра

Зошто плавуша го става касетофонот во фрижидер?
- сака да ги освежи пеачите!

Две плавуши прават муабет за култура.
- Си го гледала оној филмот ТИТАНИК?
- Да, да , и тоа три пати.
- А која сцена ти остави највеќе впечаток.
- Онаа кога беа на бродот.

Плавуша иде кај саатчар и му вика абе саатов ми се заебал и не ми работи… Човеков го проверува , се е ок .. и вика саатов е супер, а она го прашува зашто по некое време се гаси, а кога го купила и рекле дека е дигитален..
Саатчаров се смее и и вика.. епа саатот е на навивање.
Плавушта го зима и почнува:
‘ВАРДАР… ВАРДАР…’

Оди плавуша во менувачница да смени 50 евра и вработениот и вели:Жал ми е ама овие пари се фалсификат... На тоа плавушата одговара:Фалсификааат ????? Брзо викајте полиција силувана сум !!!

Zosto rusokosa sedi pred ogledalo so zatvoreni oci?

zatoa sto saka da vidi kako lici koga se spie

Како господ направил плавуша ?
Правел метла па се заебал

Kако плавуша абортира?
се качува на место каде има штрк и го убива

Што вика кога ќе роди близнаци?
А чиво е другото

Зашто плавуша игра на семафор?
Мисли дека е во диско

Иде плавуша од на школа и вика:Мамо,тато денес сите ги броеја боревите до 10 а јас ги изборјав до 100.Дали е тоа зошто сум плауваша?
Родителите: Да да ќерко....
Другиот ден иде пак од на школа и им вика :Мамо тато денес на физичко видовме дека сите мој другарки немаа ни големи ци*ки ни г*з дали е тоа зошто сум плавуша???
родителите:Не не ќерко тоа е зошто имас 24 години

Која е разликата меѓу плавуша и желка?
Плавуша подобро се снаоѓа на грб!

Оди плавуша во банка и му вели на менаџерот: - Добар ден господине дојдов да земам позајмница од 10 000 ЕУ за една година...

Менаџерот: Нема проблем но за тоа ќе мора да оставите гаранција.
Плавушата: Во ред, дали моето ферари од 250 000 ЕУ ќе биде соодветна гаранција?
Менаџерот: Секако да, може да земете позајмица, каматната стапка ви е 3% за една година.
Прават документација, ја остава плавушата колата на паркингот од банката, ги зема парите и си оди. После десет дена се враќа плавушава во банката.
Плавушата: Добар ден господине, јас решив да ја вратам позајмицата, ве молам пресметајте ми која е каматата што треба плус да ви ја исплатам.
Рачуна типов, испаѓа дека треба да плати 10ЕУ камата за тие 10 дена позајмица.
Менаџерот: Извинете но морам да ве прашам, многу ме интересира како ви се исплати да оставите гаранција кола од 250 000ЕУ за позајмница од 10 000ЕУ?
Плавушата: Па видете вака, јас изминативе десет дена бев на одмор на Бахамите, за тоа време мојата кола престојуваше кај вас и јас платив само 10 ЕУ за најбезбедниот паркинг во градов.

не биле сите глуп а? :pos2:

Зошто плавуша носи рекет во ресторан ?
Затоа што слушнала дека келнерот ке сервира !!

Што и треба на плавуша да претрча 100 метра?

-Компас и карта

Што е разлика помеѓу плавуша и топка?
- Топката не се враќа кога ќе ја шутнеш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom