Плавуши!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Free
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто Јапонците се толку паметни??
-Затоа што немаат плавуши :)

Плавуша во еден разговор:
- Забележав дека на рекламите за влошки секогаш има некоја сина течност, а мене секогаш ми тече црвено... Дали сум нормална?

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

-Што прави плавуша на дното од морето?
Го испробува длабинското перењена Ариел.

-Зошто плавуша кога оди во ресторан со себе носи рекет?
Зашто слушнала дека келнерот ке сервира

Sto e plavus, plavusa, plavus, plavusa, plavus, plavusa, plavus, plavusa...............

Drvored

Како да удавите плавуша?Ке му оставите огледало во туш кабината?

Што става на топик плавуша? -кој писува на топици на мсн е идиот- :vozbud: ( сеа го смислив) ха ха ха ха

Русокоса може да поверува дека штрк може да донесе дете, но неможе да
поверува дека пајак може да и ја однесе колата.

се шетале две плавуши по улица и едната нашла огледало. Го земала и и рекла на другата: Еј ела да ја видиш сликава што ја најдов, женава ми е многу позната.
другата и вика : Дај да видам. Еј ма како не ме позна јас сум...

Зошто плавуша носи пелени?-За да и викаат baby !!

Плавуша

Плавуша полагала за возачка и ја прашале
- како работи моторот ?
- може ли со мои зборови да кажам..
- ајде..
- брммм брмммммм брмммммммм !!

Odele dve plavusi niz park.
Ednata nasla ogledalo i i rekla na drugata:
-Ej eve moja slika..
A drugata i go zema i i veli:
-Lele kolku si grda.

До толку ве мрзи да побарате дали има иста тема? ДуалКор, опоменат си веќе за вакви работи.

Oдат плавуса блодинка и црнкина и земале да го ограбуваат градот и откако го ограбиле почнало да ги брка полиција се скриле во една фарма во вреки и влегува полицијата и ги проверува вреќите.Првата таму седела цркината глеа полицаецот и од вреката се слуша мјау и викаат има мачка во втората врека била блодинката и се слуса ав ав и викаат има куче гледаат во третата каде што била плавусата иод вреката се слуса: компир компир:vozbud:

Oдат плавуса блодинка и црнкина и земале да го ограбуваат градот и откако го ограбиле почнало да ги брка полиција се скриле во една фарма во вреки и влегува полицијата и ги проверува вреќите.Првата таму седела цркината глеа полицаецот и од вреката се слуша мјау и викаат има мачка во втората врека била блодинката и се слуса ав ав и викаат има куче гледаат во третата каде што била плавусата иод вреката се слуса: компир компир:vozbud:
Го е*а вицо уште од старт :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom