Плавуши или црнуши?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување

Плавуши или црнуши?

• Вкупно гласачи
    90
со плавуши најдобар е sexot
со црнуши е најдобра љубовта

мене ми е сеедно

Црнкињи !!!
Повеќе машки паѓаат на плавуше ама нз појќе ме паља цркињи :drk:

Па така плавушите ми се посекси. Но само како може добро облечена, средена црнкиња да ме воодушеви, плавуша толку нема да може :wink:

Па добро зар верувате во тоа сите плавуши се глупи,поради вицовите?
Тоа само се вицови,кои ги измислиле љубоморни жени-црнки,зш мажите се вртеле по секоја плавуша!
p.s.иначе,сериозно,имам прочитано во едно списание дека мажите кога ќе виделе плавуша,се лачел некој хормон на среќа и задоволство
Да се согласувам со тебе, но нагласив во постот дека ми се некако замајани (не секогаш присутни со мислите на местото и настанот), а НЕ ДЕКА СЕ ГЛУПИ, прочитај поубаво, уште еден доказ дека не сте секогаш присутни со мислите во тоа што го правите, а претпоставувам дека си плавуша...не сум сигурен...а за попривлечни се попривлечни за поголемиот дел од мажите, чисто затоа што делувате како чисти суштества, односно потсеќате на мали деца кои се со светла боја на коса, тоа е повеќе на психичко ниво...така некако...а и за тоа “замајани“ тоа е чисто моја забелешка, од мои искуства со девојки... :)

Плавуши се секси не викам не сите мажи паѓаат на нив ама цнкињи уф !!!

Плав сум а сакам и црни и плави... ама плави појше :D Плавуше !!

Тежок избор... ама сепак избрав плавуши:toe:

Абе и плавите си се убави. Не викам дека не ме привлекуваат, ама .... статстички (:D) гледано, црните ми биле поубави. Иначе, долга коса ми е многу sexy, не е многу важно дали е права или виткана, само да е долга.:wink:

Да се согласувам со тебе, но нагласив во постот дека ми се некако замајани (не секогаш присутни со мислите на местото и настанот), а НЕ ДЕКА СЕ ГЛУПИ, прочитај поубаво, уште еден доказ дека не сте секогаш присутни со мислите во тоа што го правите, а претпоставувам дека си плавуша...не сум сигурен...а за попривлечни се попривлечни за поголемиот дел од мажите, чисто затоа што делувате како чисти суштества, односно потсеќате на мали деца кои се со светла боја на коса, тоа е повеќе на психичко ниво...така некако...а и за тоа “замајани“ тоа е чисто моја забелешка, од мои искуства со девојки... :)
знаеш шо?во право си,за ова,плава сум,не сум глупа,ама понекогаш коо зашеметена сум:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom