-Mr.Positive-
MKD gentlemen
- Член од
- 12 септември 2008
- Мислења
- 609
- Поени од реакции
- 47
со плавуши најдобар е sexot
со црнуши е најдобра љубовта
мене ми е сеедно
со црнуши е најдобра љубовта
мене ми е сеедно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се согласувам со тебе, но нагласив во постот дека ми се некако замајани (не секогаш присутни со мислите на местото и настанот), а НЕ ДЕКА СЕ ГЛУПИ, прочитај поубаво, уште еден доказ дека не сте секогаш присутни со мислите во тоа што го правите, а претпоставувам дека си плавуша...не сум сигурен...а за попривлечни се попривлечни за поголемиот дел од мажите, чисто затоа што делувате како чисти суштества, односно потсеќате на мали деца кои се со светла боја на коса, тоа е повеќе на психичко ниво...така некако...а и за тоа “замајани“ тоа е чисто моја забелешка, од мои искуства со девојки...Па добро зар верувате во тоа сите плавуши се глупи,поради вицовите?
Тоа само се вицови,кои ги измислиле љубоморни жени-црнки,зш мажите се вртеле по секоја плавуша!
p.s.иначе,сериозно,имам прочитано во едно списание дека мажите кога ќе виделе плавуша,се лачел некој хормон на среќа и задоволство

Плавуше !!
D) гледано, црните ми биле поубави. Иначе, долга коса ми е многу sexy, не е многу важно дали е права или виткана, само да е долга.:wink:знаеш шо?во право си,за ова,плава сум,не сум глупа,ама понекогаш коо зашеметена сумДа се согласувам со тебе, но нагласив во постот дека ми се некако замајани (не секогаш присутни со мислите на местото и настанот), а НЕ ДЕКА СЕ ГЛУПИ, прочитај поубаво, уште еден доказ дека не сте секогаш присутни со мислите во тоа што го правите, а претпоставувам дека си плавуша...не сум сигурен...а за попривлечни се попривлечни за поголемиот дел од мажите, чисто затоа што делувате како чисти суштества, односно потсеќате на мали деца кои се со светла боја на коса, тоа е повеќе на психичко ниво...така некако...а и за тоа “замајани“ тоа е чисто моја забелешка, од мои искуства со девојки...![]()