Пластична операција ...

• Креатор на темата Креатор на темата ninoo
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јуни 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Дали некој знае каде прават операција на уши, по можност во Скопје, да ми кажи колку чинат и број од болницата. Фала однапред

е појма неам да ти кажам, ама и мене баш ме интересира, за цени поготово.

Во Воената болница и цените не се астрономски, мислам осигурувањето го плаќа половина.

Мислам дека под 18 години(или така нешо) е бесплатно а над 18 ти си плаќаш ама незнам точно цена :smir:

Здраството во Македонија е бесплатно до 18 години но ако има стварно причина за лекување... Ако проблемот е од естетска природа, сакаш да ги измениш поради изглед, а да немаш здраствен проблем тогаш се плаќа.
Не ти гарантирам за ова но така имам слушано, сепак ако си заинтересиран, распрашај се повеќе во Воената болница.

операција на уши мислам дека е околу 200 евра али стварно не сум сигурна

Здраството во Македонија е бесплатно до 18 години но ако има стварно причина за лекување... Ако проблемот е од естетска природа, сакаш да ги измениш поради изглед, а да немаш здраствен проблем тогаш се плаќа.
Не ти гарантирам за ова но така имам слушано, сепак ако си заинтересиран, распрашај се повеќе во Воената болница.

100% сум сигурен дека за клемпави уши, крив нос и сл. е бесплатно до одредена возраст* и ја се зачудив за ова ретко кој знае, слушнав на една емисија.

*Мислам дека беше 17 или 18 год.

Во државните во Државна болница сигурно ако прашуваш за приватни тогаш исто и во Ре-Медика прават такви интервенции.

во државна немој да идеш, ќе се заебеш..

па мајка ми ми кажа дека у државна не ги праат ко шо треба фактички ќе се заебеш..инаку нз кај е најбоље а за цената 200 евра иам прочитано у списание коа разлистуев за у Градска мислам дека беше..

Дали некој знае каде прават операција на уши, по можност во Скопје, да ми кажи колку чинат и број од болницата. Фала однапред

Праат и во др.Анчевски или Анчовски нешто така, а се наоѓа спроти бенетон во центар, прилично квалитетно работат, за цени незнам да ти кажам, треба да се информираш сам.

број да ми кажите да се јавам, оти нес ум од скопје

на нет ова најдов -- ГРАДСКА ОПШТА БОЛНИЦА 3235-000

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom