- Член од
- 9 јануари 2008
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 2
abe aj sho zborish ...ovie i dvete za u 21 se ...ovaa majka i cela jadnata od plastika pa malava po stapkite na mama...c c c c
sho se nema da vidam ej
sho se nema da vidam ej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мајката, детето може се да посака како дете, ама мајката е луда ако дозволи такво нешто.не ми се верува:uvo: :nesvest: не знам кој е полуд-мајката или ќерката?:nenene:
a deteto ne e a?Мајката, детето може се да посака како дете, ама мајката е луда ако дозволи такво нешто.
Сешто има на светов...![]()
Јас имам гледано повеќе епизоди од "My sweet 16":music5: нe вреди да се нервираш за тоа, само смеј на женски памет кога се пуни со пари...сеирот е невиден.Незнам дали сте гледале, на MTV мислам имаше емисија се викаше "My Sweat 16" или нешто така, и емисијава беше за какви родендени им прават во Америка на нивните деца кога ќе наполнат 16 год. Е таму да видите што кретенизми има, ми иде да ги трескам од земја...
Еве пример, што го загледав на MTV:
На едно девојче (тешка шмизла, уфурана, пуна кеш) мајка и и купила за 16 роденден (запази убаво) Ferrari!!! Е сеа реакцијава на девојчето (запази ептен сеа): Девојчево и се дере на мајка и, почнува да вришти, да плаче (зашто!?) пошто нејќела ферари, сакала Ламборгини!
И како да не ја лупнеш од земја?
А на оваа ќеркава (од темава) ја викам уште сега нека си стаи силикони, за да и се сјебе и живот, и тело и све. Да го јаде малку пошо се претерано глупи и двете.
Like mother, like daughter...
![]()
Е ова е за на психијатар![]()
Како до слава? Ставете пет кила силикон во вашите гради, и тука е решението на проблемот... Офтопик: Мадона стана славна со покажувањето голотија
![]()