Планина или плажа?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеке сакате?

• Вкупно гласачи
    443
Статус
Затворена за нови мислења.
па планина се разбира...за обожавам зимата....нема поубава комбинација од...скиенје а те пече сонце...нема!!!

Гласав за плажа али ги сакам и двете подеднакво.
Ако треба да бирам пак,како што направив сега,пак би избрал плажа.

samo plaza edvaj cekam leto da dojde

Планина и плажа.....планина негде високо без струја и дрвена куќа....и камин да има....се друго дрвено не мора да е голема....и гитарче.....уфф

не гласав,затоа што сум неутрална..подеднакво ги сакам и двете...што знам плажа ми е онака за зезанции,за смеење,за дружење а планината ја сакам затоа што е добра ако сакаш да се исклучиш од све и комплетно да се релаксираш и да ги наполниш батериите

Неможам да се одлучам али кога се работи за лето повише сакам плажа зашто стварно е заебано за планинарење по тоа сонцето но и тогаш е интересно незнам стварно не можам да се одлучам, иначе нема ништо подобро од пентарење по планини во пролет.

aaaa nee...kakva planina be luge? ma PLAZA...sigurno :)
letno vreme najdobro e na plaza...mmmmmmm edvaj cekam da dojde letoto....ufff so dusa go cekam :)

Плажаааа
dy.gif

Namic / Oh напиша:
Планина и плажа.....планина негде високо без струја и дрвена куќа....и камин да има....се друго дрвено не мора да е голема....и гитарче.....уфф
И една женска + :tapp:

Vo posledno vreme merak mi pravi planina, cist vozduh, bidejki ova skopjevo e zadusliuvo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom