Ние имаме outfit на Miller, играме T.R. ако има кандидати да ни се придружат може слободно да пишете
Ја сум VS на тој сервер.
Иначе што збор-два за играта. ММОФПС, ме потсеќа на Battlefield, само што нонстоп се игра, нонстоп има превземање територии. Што е поентата? Има три фракции (Vanu- некои интелигентни типци, научници као, интересен изглед имаат, Републиката-република ко република

и тие третите не ми текнува сега како се викаат-тие се сепаратисти). Си бираш сервер, имаш европски и амерички. Си бираш дали сакаш машко/женско, фацата каква да ти биде. Си фаќаш левели (battle ranks), си бираш помеѓу стандардните класи: light assault, heavy assault, инжињер, лекар, снајпер и дополнително Max (со него не можете да играте од старт, т.е. кога прв пат се spawn-увате). Во секое време можете да ја смените класата, си има како посебни машини за тоа, а може и кај Surrenders (едни возила, доста практични и битни во тактиката при напаѓање на некоја база). Кога те убиваат, нормално spawn во било која од базите или кај тие возилата што ги спомнав претходно. А да, заборавив да кажам, има три континенти, и во секое време можете да се префрлите од еден во друг континент и тоа трае десетина секунди.
Се формираат како squads, platoons, и секоја од нив има лидер кој на мапата покажува што е следната задача и така е најубаво за играње, барем според мене. Само кога зборат на микрофон, ништо не ги слушам пошто нонстоп има пукање.
Од возила имате најразлични за по земја, како и воздушни. Мене лично онака океј ми е играта, ништо wow, ама добра е за тепање време, а можда и ќе ве зарази. Друго не знам што би ве интересирало, прашајте, мада и ја не ја имам многу играно (едно 8-9 саата вкупно).