Така е :helou:Placanjeto e ponizuvanje,ama ponekogas i hrabrost.......:baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така е :helou:Placanjeto e ponizuvanje,ama ponekogas i hrabrost.......:baeh:
Плачењето ниту е храброст, ниту пак понижување пред некој, тоа е искажување на емоции во одредени моменти, било тоа дали се тажни или радосни нема во тоа ништо срамно![]()
И јас исто вака реагирамСпоред мене плачењето нема врска ни со храброст ни со понижување...
Значи според мене плачењето е начин на искажување на депресија или тага(по некоја личност и сл.)...
Така да јас на пример не ја искажувам тагата преку плачење...а сепак можам подолго да ја чуствувам тагата од оние што плачат.....значи се е до свеста..
Ако ме прашате лично..јас мислам дека тие што плачат имаат помала самоконтрола...затоа што немора да плачеш за да ја искажеш тагата!!!
Според мене плачењето нема врска ни со храброст ни со понижување...
Значи според мене плачењето е начин на искажување на депресија или тага(по некоја личност и сл.)...
Така да јас на пример не ја искажувам тагата преку плачење...а сепак можам подолго да ја чуствувам тагата од оние што плачат.....значи се е до свеста..
Ако ме прашате лично..јас мислам дека тие што плачат имаат помала самоконтрола...затоа што немора да плачеш за да ја искажеш тагата!!!