Плачат ли жените без причина?

• Креатор на темата Креатор на темата sagaqua
  • Време на започнување Време на започнување
А баш ме интересира дали машките плачат без причина?

Мислам дека жените можат да се расплакаат само поради нешто, некој, некаква ситуација, стрес...а можат да се изнасмеат без причина секогаш, барем мене ми се има случено да си се смеам без повод ама плачам само кога има причина, од инает, не би.

Плачам кога ми се плаче за да ми олесни, а сигурно не без причина. Треба да ти дојдат емоции за да заплачеш, никој на празно не може да се расплаче.

НЕ!
Секогаш.. ама баш секогаш има причина...
Некогаш е болка, некогаш лутина, некогаш манипулација... има еден куп комбинации, но секогаш има причина!

А баш ме интересира дали машките плачат без причина?
Машки можи да се кажи дека воопшто и не плачат,а камо ли без причина.
А за женските да,знаат да плачат и хистеричат без причина:)

Pa jas nikogas ne placam bez pricina a inaku placam skoro za se od vilmovi...najmnogu placam ako nekoj me povredi a znam da zaplacam od sreka a i od smeenje

Mnogu cesto mi se slucuva od najmala sitnica da mi bidat solzite na vrv,i vo princip golema placka sum

плачам затоа што живеам , ЈАС СУМ СЕГА , јас можам, јас дејстувам ..
доволно причини...

Да плачат и уште не ми е јасно зашто:toe:

Плачат без причина а ни самите незнаат што е со нив али верујте никој не може да ги разбере.ни самите себе не се разбираат така да ... тоа е женско.

Ау не да пачат . ако женско ти заплаче во кавга , знај дека таа е виновна и се лижи со солзите :))

никогаш, ама баш никогаш не сум плачела без причина..... чудно и глупо ми е малце тоа :icon_conf
некогаш плачам кога се осеќам осамено, или некој кога ме повредил, некогаш на филм ми се случува да заплачам, кога ќе изгубам нешто\некого кој ми бил драг.................... никогаш без причина..

да се сите како тебе , врските ке цветаат , али 80% од девојките плачат безвезе :)

Nisto ne e bez veze sekogas ima nekakve veze samo na mazite toa im e tesko da go svatat!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom