ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Не се пропушта,уште ако ја погодат и музичката програмата,времето горе долу да се погоди,да не врне,ќе биде топови...
А и да,да не ги усерат оваа година цените на пивото,па место на купување,да се префрлиме на крадење :icon_lol:

Ајде сега Прљаво Казалиште, Рибља Чорба, Ван Гог, а од дџ-иве пробајте со Дикеј, Таламаска и Анџело, тие веќе неколку недели не биле во државава...

Секако цената на чаша пиво треба да биде еквивалентна со цената на 5л од истото купено во продавница.

:pos::pos:

Стварно пивото е скапо.

Не би ми пречело ако пак се Суперхикс, важно е да има добри бендови. Може и Новиот Почеток да ги донесат.

Не би ми пречело ако пак се Суперхикс, важно е да има добри бендови. Може и Новиот Почеток да ги донесат.

Новиот Почеток? Сериозен си? :/ Мизерно е тоа што тие го нудат. Боље Фолтин. И кога јас би се прашувал, сакам Скроз да доат, Атеист Рап повторно, фино би било и Култур Шок. Абе шо било само да не е од она екс ју срање (рибља чорба, казалиште, дивље јагоде :/ )

Се кладиме дека ќе го одложат терминот пак од 15ти? Студентарија ќе дојде во Скопје и секако повеќе профит. :)

Рибља Чорба, Прљаво Казалиште и секако Ван Гог, џабе што не ги сакаме - пак ќе ги донесат.
Кирил ако биде - ОДЛИЧНО! Суперхикс под дифолт. Блла Блла Блла исто така. Smut посекако. Глејте, експлузивците на Пасворд Продукција посекако ќе бидат на Пиволенд. За другите не се знае...

Новиот Почеток? Сериозен си? :/ Мизерно е тоа што тие го нудат. Боље Фолтин. И кога јас би се прашувал, сакам Скроз да доат, Атеист Рап повторно, фино би било и Култур Шок. Абе шо било само да не е од она екс ју срање (рибља чорба, казалиште, дивље јагоде :/ )

Дечкиве ги слушав на Бела Ноќ годинава. Да ми простат, ама уши ми распараа. Јас не би ги слушала пак. Музиката им е благо речено, хаос.

Се кладиме дека ќе го одложат терминот пак од 15ти? Студентарија ќе дојде во Скопје и секако повеќе профит. :)

Рибља Чорба, Прљаво Казалиште и секако Ван Гог, џабе што не ги сакаме - пак ќе ги донесат.
Кирил ако биде - ОДЛИЧНО! Суперхикс под дифолт. Блла Блла Блла исто така. Smut посекако. Глејте, експлузивците на Пасворд Продукција посекако ќе бидат на Пиволенд. За другите не се знае...
нема проблем... ионака на први ќе сум скопје пак ми одговара... а и да го преместат на 15ти пак океј...
(сепак должиш пиво... i got the logs u know :D )

Дечкиве ги слушав на Бела Ноќ годинава. Да ми простат, ама уши ми распараа. Јас не би ги слушала пак. Музиката им е благо речено, хаос.
Па панкери се, каква музика сакаш од нив?! Прашај го Лет3 за негово стручно мислење за панк музиката :pos:
Ако настапуваат сигурно ќе бидат порано, нешто ко 7 саат ор самтинг.

Па панкери се, каква музика сакаш од нив?! Прашај го Лет3 за негово стручно мислење за панк музиката :pos:
Ако настапуваат сигурно ќе бидат порано, нешто ко 7 саат ор самтинг.

Кога е кај панкот од другар ми омилениот ама не е меѓу живите го изела славата :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, за Пиволенд :pos::pos::pos::pos::pos::

Коа више кажуваме желби, сакам Славе, Гоце, Суперхикс, Џајковски, Ортодокс Селтс, Ареа...

...тие ми паднаа на памет моментално.

Не може од 15ти, така ќе се поклопува со Белата ноќ на 17ти, али супер би било да е од 10ти септември на пример.

Како што искоментираа на фан-пејџот на Фејсбук - во понеделник ќе го има лајн-апот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom