коцка
Curiouser and curiouser!
Зависи кое темно пиво. Има со блага жичка со вкус на кафе, ќе мислиш дека барале талог од кафе за да потемни пивото.![]()
да да, тие со вкус на кафе не баш. ама онаков убав класичен горчлив вкус на темно пиво мммммммм
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи кое темно пиво. Има со блага жичка со вкус на кафе, ќе мислиш дека барале талог од кафе за да потемни пивото.![]()
Stoutда да, тие со вкус на кафе не баш. ама онаков убав класичен горчлив вкус на темно пиво мммммммм

Не прдеше после тоа?Пиев пред некој ден, точено младо пиво - Скопско....нели она, матно, малку погорчливо....
90 ден. чаша од 0,33л....
Морам да признаам не ми напраи многу кеиф. Сум пробал неколку такви, мислам дека треба доста да се работи на него....инаку не е лоша идејата да се збогати понуда....
Затоа што е младо неодлежано има сеуште жив квасец во него кој почнува да ферментира во цревата... 
.....абе нешто као оној weissbier баварски, ама вкусот му е малку наивен, недоработен....бар мене така ми личи....