Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А нема да излезе тоа нешто како вино?Баш денес ставив пиво од лубеница па да видам што ке излезе. за 7 дена ќе биде готово. Сега кога почна да ферментира се осеќа добар мирис но на крај ке се види дали е добро.
Со пивски квасец е може да смени вкус ке видам што ке излезе. Сега ја смени бојата накај розова отиде. Да ставам малце флуресцентна ноќе да светиА нема да излезе тоа нешто како вино?
Ај ќе ми кажеш што ќе излезе баш ме интересира.Ако не како сокче ќе си го пиеш,а на флуорецентната ќе правиш журкаСо пивски квасец е може да смени вкус ке видам што ке излезе. Сега ја смени бојата накај розова отиде. Да ставам малце флуресцентна ноќе да свети![]()
Дефинитивно нема сокче да биде околу 8% алкохол ќе има.Ај ќе ми кажеш што ќе излезе баш ме интересира.Ако не како сокче ќе си го пиеш,а на флуорецентната ќе правиш журка![]()
Што ти е муабетов?Не пијам само од празно шише, друго... се![]()
Денес го префрлив во фрижидер, претходно го измерив и е 9% алкохол.Ај ќе ми кажеш што ќе излезе баш ме интересира.Ако не како сокче ќе си го пиеш,а на флуорецентната ќе правиш журка![]()
ПИВО ОД ЈАГОДИ?!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()