Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ново пиво во Интершпар, мислам дека досега не сум го сретнал кај нас:
Прегледај го приврзокот 477831
Прегледај го приврзокот 477832

Значи, не го бива![]()

Споредба со агустинерот и воедно оценка на двете

Ова на старт малце ме разочара како сите неалкохолни пива се сеќава дека фали нешто ама не е толку апла лебарски вкус, му фали волумен. После некое време е сосема ок како не алкохолно ама ништо посебно морам да кажам. Имав поголеми очекувања. Разлката со Аугустинерот е голема. Аугустинерот од тие што ги пробав е најдобро не алкохолно пиво, вкусно и не се сеќава. Со причина го добива хајпот а Тегернсеер не.Споредба со агустинерот и воедно оценка на двете![]()
Вакви приватни пива со традиција знаат да бидат топ, за класа подобри од брендираните.
Дада секако. За среќа овде има голем избор и вака си земам редовно нешто ново од мерак да се проба. Ми се допаѓа што имаат свој карактеристичен вкус и малите пивари гледаат и добри состојки, добар хмељ да користат а не екстракт. Големиве индустриски пивари па се заменливи, сосема ок ама досаден вкус за големата маса.Вакви приватни пива со традиција знаат да бидат топ, за класа подобри од брендираните.
Како ова?
Ќе се дегустира продолжениов викенд
Camba (Германски) - Од Пивотека/Сакам пиво
Mad Scientist (Унгарски) - Од Интердринкс/Ребел Ребел
Прегледај го приврзокот 476399