Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прашање првично до @Dani како најпрошетан член на темава а секако и до останатите. Што сте пиеле а што сеуште не ?
Прегледај го приврзокот 420275
Јас не ги памтам сите по имиња ама како држави знам од каде сум пиел пиво.Од сликава пиени ми се Krombacher, San Miguel, Peroni Nastro Azzuro, Korca, Lasko, Tuborg, Zajecarsko, Heineken, Kronenbourg 1664, Stella Artois, Chernigivske, Efes, Super Bock, Pilsner Urquell
Вчера баш зборев на темава, од европсково ми фалат само пива од Швајцарија, Романија, Грузија и Словачка.
Вака изгледа некоја моја рандом селекција (*најлесно достапни во галеријава моја, не најдобри)
Еве едно видео , браќава Енглези се потрудиле да изанализираат кое пиво од репрезентациите кои се на еуро 2024 е најдобро .Прашање првично до @Dani како најпрошетан член на темава а секако и до останатите. Што сте пиеле а што сеуште не ?
Судејќи по тие на сликата сум пробал 17, ми фалат:Прашање првично до @Dani како најпрошетан член на темава а секако и до останатите. Што сте пиеле а што сеуште не ?
Грузија, Португалија, Словачка, Швајцарија, Австрија само ги немам пиено, вака без да проверам од листа од овие земји воопшто и немам пробано не само овие што се на слика.Прашање првично до @Dani како најпрошетан член на темава а секако и до останатите. Што сте пиеле а што сеуште не ?
Во Фриско, во Германија сум.На непробано, лагеров би требало да е врв!
Каде го најде? Кај нас?