Кажи а......LouWeed напиша:pivo od plastika???? e sea da znaete kolku mi se ezi bavarskata koza....... :? :shock: :? :shock:
По ШУБЕ од пиво у пластика, не може да се измисли............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи а......LouWeed напиша:pivo od plastika???? e sea da znaete kolku mi se ezi bavarskata koza....... :? :shock: :? :shock:
VirtualA напиша:Е и дали некој има пијано Бад, американското, баш ме интересира какво е
ммммммммммм......
За Бадвајзер не може да се каже дека е пиво а камоли нешто друго,а единствено нешто што вреди кај ова пиво се рекламите...OBDN напиша:Budweiser ne e pivo - kvasec razreden so voda e toa - s drugim recima bljuvotina.
Stvarno, i jas ko Lou da prasam kako moze pivo od plastika da piete?
head напиша:За Бадвајзер не може да се каже дека е пиво а камоли нешто друго,а единствено нешто што вреди кај ова пиво се рекламите...
А за тоа како можеме да пиеме од пластика, па....види сега,сите знаеме дека ѕидарско пиво т.е пиво во стакло е закон ама...ама знаејќи ја ситуацијава кај нас,и фактот дека плаќаш ко за две од 0,5л а имаш три пива т.е 1,5л , ќе те натера и да не обрнеш толку многу внимание на послабиот квалитет кој е заради пластиката....значи тоа е причината , а не нискиот степен на еколошка совест...
МБ во пластика е најодбивното нешто што го имам пробано!mary_jane напиша:MB defiitivno!..pa moze i krali marko
Еј, немој вакви реплики на форум.mary_jane напиша:mene mi se sviga mb..duri poise od krali marko..a ja zaboraviv Kamenica,
moze da se rece deka e bolji od MB...mi se pripi pivo:party2: