Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 287 40,8%
  • Златен даб

Гласови: 190 27,0%
  • Amstel

Гласови: 68 9,7%
  • Heineken

Гласови: 79 11,2%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,5%
  • Beck's

Гласови: 18 2,6%
  • Други

Гласови: 128 18,2%

• Вкупно гласачи
    704
Едно што ми беше на wishlist, денес е на маса :D

Штета што ги снема кај нас BrewDog, добри пива прават.

20260724_203500.jpeg

Едно што ми беше на wishlist, денес е на маса :D

Штета што ги снема кај нас BrewDog, добри пива прават.

Прегледај го приврзокот 483485
Интересни пивца имаат овие, имаше тука кај мене нивен бар (или под нивна лиценца де) и супер мени имаа ама отидоа јабана (банкрот) пред некој месец

Интересни пивца имаат овие, имаше тука кај мене нивен бар (или под нивна лиценца де) и супер мени имаа ама отидоа јабана (банкрот) пред некој месец
Сега читам дека годинава ги купиле Американци за само 33 милиони. А во еден момент имале вредност и 1 милијарда.

Како крафт пивара имаа огромен раст. Панк ИПА-та мислам пред некоја година беше во топ10 најпопуларни пива во свет.
Се наоѓаше нешто и во Скопје, но 2 години има сигурно од кога го пиев последното овде.

Сега читам дека годинава ги купиле Американци за само 33 милиони. А во еден момент имале вредност и 1 милијарда.

Како крафт пивара имаа огромен раст. Панк ИПА-та мислам пред некоја година беше во топ10 најпопуларни пива во свет.
Се наоѓаше нешто и во Скопје, но 2 години има сигурно од кога го пиев последното овде.
Последно посетив нивен локал пред околу година, сега кога ги постираше викам чекај да видам кој ден што мени имаат зашто имаа одлични понуди за тука со пристоен квалитет и гледам permanently closed па почнав да читам и гледам банкрот прогласиле пред некој месец

Имаа едно hazy ipa нивна, една од ретките ИПА која ми била онака лесна за пиење
Али кој сум јас да кажам што е добра ипа тоа ти е како да го прашаш @Dani што е добар Weiss :)

да не остане детево без игра земав еден пакет 24 за да има и резерва топка за играње на (12 следува еден фудбал), па така да тоа се пие деновиве
Прегледај го приврзокот 483508
Да имаше затнат одвод и ова да беше кока-кола, ќе речам добра инвестиција си напраил 3 во 1. Вака прими мое дубоко сочувство :D

Него, сеа видов у веро го донеле Митос за релативно ок цена од 67 денари. Земав две комада онака од курташак.

Да имаше затнат одвод и ова да беше кока-кола, ќе речам добра инвестиција си напраил 3 во 1. Вака прими мое дубоко сочувство :D

Него, сеа видов у веро го донеле Митос за релативно ок цена од 67 денари. Земав две комада онака од курташак.
Па и вака барем ќе прочисти црева.

во шпар (поранешно кит-го) редовно е под таа цена ~65 е, а кога е на акција и <60 се наоѓа.
Автоматски споено мислење:

Поштувам ваква жртва за детето.
мора човек за децата да се жртвува повремено

Back
На врв Bottom