Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без вазелин, без кондоми, без скрупули.
Чист, антички секс, како оној на славните атински педерасти.
Ако, само нека е за арно.
Груевски му пишал писмо на караманлис во кое му вели:
:bravo::bravo::bravo:
Ако нема “виша сила’’ позади него што може да издејствува вакво нешто и да се оди до крај со барањава(другарот Буши) стварно не знам зашто уопште се замарал да го праќа ова :S
Пазете го тајмингот !
За некој ден се одржува 4 средба на децата бегалци во Лерин.
Знаев дека човек од Крушоради едно од најпатриотските села во Егејска Македонија нема да ме изневери.
Ајде невладини обединете се и требате на својата земја.
Видете ова Груевски не го прави на своју вољу. Он сигурно добил сигнал од надвор(УСА) за вакво нешто. Ние се восхутуваме на ваквите потези и чудно одеднаш притисок од наша страна. Ништо не е случајно. Ова е под менторство на Бушовата администрација. Комплет. Ќе видите у наредните денови изјави од Вашингтон,Атина и Скопје. Ова е све испланирано, а сигурен сум и дека грчките власти се информирани дека ќе морат да попуштат и дека веќе треба да почнат со прилагодување на нивното јавно мислење. Само незнам они како ќе го изведат ова , толку години го лажеле својот народ, а сега од еднаш треба да го преобратат у неколку месеци. Искрено жала што толку народ ќе биде разочаран (не се они криви), но така ги заеба својата влада што си ја бираа.
Паметен потег.
Многу ме интересира сега реакцијата на соседите.
Патем и еден поздрав до нив - :bip:
Само не знам која корист од писмото!!!Мислам дека не е напишано без знаење на САД.Али џабе и уште 100 писма да прати нема корист од нив1:helou::helou::helou: