Писмото на Премиерот (pure sex)

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
Ако нема “виша сила’’ позади него што може да издејствува вакво нешто и да се оди до крај со барањава(другарот Буши) стварно не знам зашто уопште се замарал да го праќа ова :S

Без вазелин, без кондоми, без скрупули.
Чист, антички секс, како оној на славните атински педерасти.
Ако, само нека е за арно.

Груевски му пишал писмо на караманлис во кое му вели:

:bravo::bravo::bravo:

Ова одамна требаше Јакове, макар што никогаш не е касно.

Пазете го тајмингот !
За некој ден се одржува 4 средба на децата бегалци во Лерин.

Знаев дека човек од Крушоради едно од најпатриотските села во Егејска Македонија нема да ме изневери.

Ајде невладини обединете се и требате на својата земја.

Ако нема “виша сила’’ позади него што може да издејствува вакво нешто и да се оди до крај со барањава(другарот Буши) стварно не знам зашто уопште се замарал да го праќа ова :S

Знаеш, секој може да те одбие, но тоа не те спречува да бараш.

А мора да бараш, за воопшто да имаш шанса за да го добиеш она што го бараш.

Во секој случај, ова е голем момент.

Ќе видиме како Караманлис, погрчениот Македонец (по баба му нели бил Македонец? Од Битола била, ако добро разбрав...) ќе реагира.

Пазете го тајмингот !
За некој ден се одржува 4 средба на децата бегалци во Лерин.

Знаев дека човек од Крушоради едно од најпатриотските села во Егејска Македонија нема да ме изневери.

Ајде невладини обединете се и требате на својата земја.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=25063&page=2

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8400&pubid=1290691

Видете ова Груевски не го прави на своју вољу. Он сигурно добил сигнал од надвор(УСА) за вакво нешто. Ние се восхутуваме на ваквите потези и чудно одеднаш притисок од наша страна. Ништо не е случајно. Ова е под менторство на Бушовата администрација. Комплет. Ќе видите у наредните денови изјави од Вашингтон,Атина и Скопје. Ова е све испланирано, а сигурен сум и дека грчките власти се информирани дека ќе морат да попуштат и дека веќе треба да почнат со прилагодување на нивното јавно мислење. Само незнам они како ќе го изведат ова , толку години го лажеле својот народ, а сега од еднаш треба да го преобратат у неколку месеци. Искрено жала што толку народ ќе биде разочаран (не се они криви), но така ги заеба својата влада што си ја бираа.

Видете ова Груевски не го прави на своју вољу. Он сигурно добил сигнал од надвор(УСА) за вакво нешто. Ние се восхутуваме на ваквите потези и чудно одеднаш притисок од наша страна. Ништо не е случајно. Ова е под менторство на Бушовата администрација. Комплет. Ќе видите у наредните денови изјави од Вашингтон,Атина и Скопје. Ова е све испланирано, а сигурен сум и дека грчките власти се информирани дека ќе морат да попуштат и дека веќе треба да почнат со прилагодување на нивното јавно мислење. Само незнам они како ќе го изведат ова , толку години го лажеле својот народ, а сега од еднаш треба да го преобратат у неколку месеци. Искрено жала што толку народ ќе биде разочаран (не се они криви), но така ги заеба својата влада што си ја бираа.

Ах, не се само тие... генерации наназад тие се така учени.

Целиот образовен и политички систем ќе треба да им се смени.

Ама, ако им се темелел на лаги, нивен проблем.

Пак, голема е работава! :)

Паметен потег.
Многу ме интересира сега реакцијата на соседите.:vozbud:
Патем и еден поздрав до нив - :bip:

Паметен потег.
Многу ме интересира сега реакцијата на соседите.:vozbud:
Патем и еден поздрав до нив - :bip:

Реакцијата ќе е манифестирана преку Acne Vulgaris. Или предвремена, на Дорка.

Реакција= Скопје да престане со провокациите.

:tv:

...и да не се обиде да ги дефокусира преговорите за името со небитни прашања :)

Давеници за сламка ќе има како епилог.
Се надевам, нема да сме ние.

Само не знам која корист од писмото!!!Мислам дека не е напишано без знаење на САД.Али џабе и уште 100 писма да прати нема корист од нив1:helou::helou::helou:

Само не знам која корист од писмото!!!Мислам дека не е напишано без знаење на САД.Али џабе и уште 100 писма да прати нема корист од нив1:helou::helou::helou:

Корист? Има ли поголема сатисфакција за јадните деца Македонски кои биле товарени на воз и бркани од дома во туѓина, од тоа да некој јавно проговори за нивните маки и формално да го отвори нивното прашање? Макар, да проба?

Море има,итоа каква корист,полека полека почнуваме и ние правилно да играме!
За да го решиме проблемот,што го имаат тие со нас, треба ОдКорен да почниме!

Чиста Десетка за потегот на Груевски!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom