Писмо од Нирнберг... (Македонец и грк)

• Креатор на темата Креатор на темата ^^Smiley^^
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за нашинецов, одлично постапил, макар што грчиштето му дал доволно материјал за да го нокаутира.

Абе чудна работа ова циганиве исти се како татариве наши мили.Ти нив со факти, а тие со хистерија и со викање.
Ама знаете како оди: Луѓето го слушаат погласниот, а не попаметниот!
тажно

И вистината е на наша страна и пак овие циганиве ќе не запретаат... Ех уште ова не се видело досега. Само не ми е јасно што изрод се овие Грциве.

Инаку имам другар што учи во Атина. И досега имаше проблеми за да најде работа затоа што кога ќе му го видеа пасошот го фрлаа одма. Ама сега е многу погусто, и вика тој дека и професорите на факултетот почнуваат попреку да гледаат.

a...sho tamu vo Atina povekje ucat odkolku tuka?knigite pogolemi se?popameten ke izleze od atinskiot fakultet?neka kjuti drugar ti i neka pusi.a ne da kenjka.koa se fatil na oroto,neka go igra do kraj.

a...sho tamu vo Atina povekje ucat odkolku tuka?knigite pogolemi se?popameten ke izleze od atinskiot fakultet?neka kjuti drugar ti i neka pusi.a ne da kenjka.koa se fatil na oroto,neka go igra do kraj.
Епа има таму чичковци и роднини, македонци, па кај нив е. Изборот на училиште е персонален, нема врска големи книги или мали, ако сака Етиопија нека замине...

Јас да бев на местово од Смајли директно од тостер ке го мавнев кај шо го прави тостот.Ебати Џуптинот.

Требало нашиов да го удри со тоа што му било при рака.Еден бокс и ќе сфати кој е кој.Он тука на мене војни ќе ми закажува.глуп грк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom