Писмени работи :)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Убави природни убавини... :tapp:

Што народ ќе беше :nesvest:

На тема Споменици на Македонски Револуционери мој другар пиша вака-
Вчера бев до споменикот на Гоце Делчев да го видам што прави и дали е добар.:vozbud:
А па еден друг талент пиша дека главен град на Македонија бил Дебар:vozbud:

Прво кога читав се смеев, па не ми се веруваше и помислив дека можеби некој намерно ги искривил така текстовите, па ми падна жал што сигурно има вакви неписмени луѓе.

Мене да ми дојде ученик со ваква писмена - никогаш нема да добие повеќе од нула.

da da ima mnogu nepismeni luge vo makedonijava i toa ne samo ucenici !!

pr.1 Deckoto kaza deka FIORENTINA e drzava alooooo!!

pr.2 Glistite bile vospalenie na pluka!!

Заради реакција, одмор, расположение, прошетка. Најмногу странски и домашни туристи одат во Охрид заради убавите природни езера и тоа Охридското езеро, Преспанското езеро и Дојранското езеро.

LOL ZARADI REAKCIJA !!!!!!!!! :pos2::pos2::pos2:

da da ima mnogu nepismeni luge vo makedonijava i toa ne samo ucenici !!

pr.1 Deckoto kaza deka FIORENTINA e drzava alooooo!!

pr.2 Glistite bile vospalenie na pluka!!

Исто имам другар еден неписменост до немај каде. Не знае кој е главен град на Србија, за главен град на Америка вика декае САД, кривата кула се наоѓа во Рим, Кипот на слободата го видел кога шетал со мајка му негде во центар. :pos2:
И најважното! Дечкото заврши факултет пред некој месец. Каде ако не на ММ (Фон):toe:

хахахахах а кога сме веќе кај писмените работи јас денес правам и нз што да пишувам :icon_frow ај помогнете ми

сваќам некој да бара писмени во Образование, ама па во Чек Дис Аут?

Мн. богат речник имаат алал нека им е незнам само како можат професорите ова да го читаат хахахахах ЖАЛНА РАБОТА...чист РЕТАРДИЗАМ! најголем впечаток ми остави оваа реченица....
,,Најмногу странски и домашни туристи одат во Охрид заради убавите природни езера и тоа Охридското езеро, Преспанското езеро и Дојранското езеро,,

Со кој памет беее што не ќе видиш што све не ќе слушнеш....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom