Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Имав порано некои симпатии за тоа,али сега не,доволни ми се двете обетки.:pipi:

Сакам пирс на веѓа ама ми прават проблеми од дома.

Пример го носам пирсов 2 години, и го вадам. Дали на местото кај што стоел пирсот ќе заздраве целосно или цел живот ќе си ги носам дупчињата :)) ?

сакав и ја порано да си ставам пирс на јазик али кога слушна татко ми ке ме избркаше од дома а тек да го стаев.. мож стварно ке ме избркаше...
пирсинг е за тинејџери да речам... кој нормален на 30 години би се пирсал :)

Jас Магус еве нормален(да речеме), немам тридесет ама за некоја недела 28 изјавувам дека сакам пирс, имам еден на нос, 2 на левото уво 1 на десното и пролетва здравје боже на цицињата ќа ставам....зашто да не...:toe:

САКАММММММММММММ на веѓа и ќе си се почастам за нареден роденден:)))

Сакам пирсссссссс ама тато не ми давааааа :(

Батали тоа тато мама, ако им покажеш заби и дека имаш свое ЈА, дека си храбра повеќе ќе те поштуваат, и ќе те оставаат раат понатаму...или не сакаш баш она ептен(као ја), туку ради мода поИше...:helou:

Засега доволни ми се двете обетки, ама на лето сигурно еден пирс на веѓата ќе шибнам. :)

Ја обетки не можам да носам не па пирс. Инаку да можам би си ставила на увото.

wowow kolku golem procent za varvarskata kultura.:)pirsot ili dupenjeto na kozata i tetoviranjeto e odlika na zapadnite varvarski pleminja.nie nikogas niz istorijata go nemame taka sharano teloto ili dupeno.1 tetovaza- nesto se slucuva so tebe.:)2 tetovazi tisi veke za na psihijatar.:) 3 tetovazi veke si psiholoshki slucaj:).:smir:

Опаааа значи јас сум психолошки случај (WOWWW аватарот:nesvest:)?
Е шо има лошо де, чиста уметност, не ќе изгледаме сите исто монотоно...:nesum:

не сум размислувам околу ова, али ако ставам знам дека ќе ми смета, оти обеткава на уво ми смета понекогаш ми се закачува на перница, а пирс на јазик нема шанси, ќе ми прај филм да си играм со јазикот.

Ај сеа некој совет и за мене како почетник:)
сакам да ставам пирс на уста:)
долу лево, знаете ..=)

може информации за тоа дали боли & дали има ризик од инфекции ?:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom