Пилинг

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
ајдеее ја само машко:kesa: мајка ми ми купува по 2-3 пати годишно од Авон и го употребувам еднаш во две недели и задоволен сум

еве и јас сеа сме две машки ... Инаку пилинг да правам еднаш месечно кај козметичар ногу нормално :) Го поминав тоа по дома кога се мачев...:uvo:За тоа постојат козметичарите :smir:

Женски,дечки,некој да не знае кај прават у Македонијава хемиски пилинг?
И некој ако има искуство со тоа ако може да каже резултати,последици,нус-појави и слично?

Пилинг порано многу често да не речам ептен често го користев на Dove, после тоа незнам зошто ама ете така престанав да правам пилинг на лице, сега пилинг за тело имам од брусница, а за лице го користев на Eucerin, иако сега полсбо нешто во последно време ама сакам да пробам некој друг за да сменам малку инаку кожата после пилинг е мерак, мазна, мека.....

Piling na telo pravam 1 nedelno i koristam od Avon mnogu go sakam.Kozata posle toa mi e kako na bebe,a za lice koristam poretko da vi kaza na 2 nedeli od Afrodita, pa sto znam ovoj na Avon poubav mi e :icon_bigg

Pilingot e mnogu potreben za kozata i zdrav go praktikuvam ednas do dva pati vo nedelata :pipi:

Правам така....кога ми текне...Имам некој од орифлејм мислам дека е.. Германски...:helou:

еднаш неделно ставам пилинг ,купувам од авон супер е кожата многу помека ми е

dali imate napraveno ХЕМИСКИ ПИЛИНГ
i dali ste zadovolni od rezutatite

На план сум да си земам од DM пилинг има доста добри.Инаку сега засега правам пилинг дома со кафе и мед и нанесувам на лице и раце,еднаш до двапати неделено :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom