Пијан градоначалник од СДСМ прегазил активисти на ВМРО-ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата obicen30
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да лези робија, не дека е комуњара, туку дека е пијан кретен кој згазил животни на патот.

Робија за возење под дејство на алкохол и предизвикување повреди.

сакате слики? за да ви се поверува

Е ајде баш да видам слики + ти доколку би те прателе би отишол да те искршат

Мислам дека ке нема таков Херкул да отиде да сака да го истепаат

TheBestTipster напиша:
Има ..
Два лека : 12.7 мм ( Пустински орел ) или 17.5 ( мај фејворит ) ..

Фино лепо си ги ставаш сите до еден на “терапија“ и им вбризгуваш од лекот ..
Хехехехе “поштујем“ терапија, знаеш што е битно што знаеш дека делува 100% Иначе типот згазил или имало обид да ги згази или сакал да ги заплаши ама со тоа предизвикува опасност по животот на граѓаните,во секоја варијанта е крив и ќе мора да биде санкциониран.

Kizo The Madman напиша:
А ако градоначалникот беше од ДПМНЕ и изгазеше СДС-овци, дали ти пак ќе кажеше дека убаво им направил? Се сомневам.

Ako! =) нека се изгаза што сакаа нека си праа нека се стаа у концентрациони логори , нека се беса нека се утепуаа мегу себе :vozbud:

пс- НСДП :helou:

Ako! =) нека се изгаза што сакаа нека си праа нека се стаа у концентрациони логори , нека се беса нека се утепуаа мегу себе :vozbud:

пс- НСДП :helou:
Браво, бе!:uvo:
А, НСДП, порано СДСМ, сега пак заедно?

Si gi branat svoite be, vidi gi po postovive. Ovoj realen, ti nemash poim kolku ne si realen. Sram da ti e. Sakam samo da si tatko na decata (vo toj sluchaj ke lepat SDSM plakati), da vidime kako bi bilo togash. (Bashka toa shto sdsm raboti protiv interesite na drzhavava, ochigledno).

Si gi branat svoite be, vidi gi po postovive. Ovoj realen, ti nemash poim kolku ne si realen. Sram da ti e. Sakam samo da si tatko na decata (vo toj sluchaj ke lepat SDSM plakati), da vidime kako bi bilo togash. (Bashka toa shto sdsm raboti protiv interesite na drzhavava, ochigledno).
ostaj toa toj so bil nenormalen, tuku koj budala gi pustil DECA, koi nemaat 18 godini, da lepat plakati. PA ZA TOA TREBA DA IMA ZAKON I DA SE KAZNI I PARTIJATA KOI GI TERA DECATA DA LEPAT PLAKATI I RODITELITE NA ISTITE DECA

z1k1c@+ напиша:
Ubavo im napravil !

Тешко тебе на умот брате, те жалам. оди скриј се негде.

ПС ти не си снајпер? ист аватар и исти размислувања :kesa:

Браво, бе!:uvo:
А, НСДП, порано СДСМ, сега пак заедно?

Боље со сдсм него со Цигани :pos:

Со Амди ? не фала :baeh:

Обичен жали се сам себеси , не сум снајпер ! и нема потреба да се крием , пс- несум ја грујо па да се крием !

Тешко тебе на умот брате, те жалам. оди скриј се негде.

ПС ти не си снајпер? ист аватар и исти размислувања :kesa:

Сега го прочитав постов....

Кај си ме чул ти CASUAL мене да оправдам насилство???
Секогаш сум бил и ќе бидам против било која форма на насилство!!!
Те молам да не ме ставаш во уста без потреба!!!!
Може???

Сега го прочитав постов....

Кај си ме чул ти CASUAL мене да оправдам насилство???
Секогаш сум бил и ќе бидам против било која форма на насилство!!!
Те молам да не ме ставаш во уста без потреба!!!!
Може???

Па исти аватар имавте со овој со бројки/букви и двата сте сдсовци. Сега откако укажав на истиот аватар овој го сменил. :pos:

ццц до кога со дупли јузери бе?

Кој дупли јузер бе , кликни на мојот аватар и видиси сам .
Ваков јузер имам и на бадијала , провериси сам ако сакаш , и несум Сдсовец , него НСДПовец ! аватарот ми седу уште од кога ми е направен јузерот и затоа СТФУ више .

Па исти аватар имавте со овој со бројки/букви и двата сте сдсовци. Сега откако укажав на истиот аватар овој го сменил. :pos:

ццц до кога со дупли јузери бе?

Не сме ист јузер со чоекот....
Башка колку шо гледам тој е од НСДП......

Моето “лутење“ се однесува на истите размислувања....а он искоментирал “УБАВО ИМ НАПРАВИЛ“...ако исто разислуваме и јас го мислам тоа, НЕЛИ?
Јас никогаш нити сум оправдал нити ќе оправдам насилство......ОК?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom