Пица Бургер

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.095
Локација
СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
2n7kx81.jpg

Ме интересира дали некој пробал вакво чудо:nesvest:

ммммм вкусно изгледа, не сум пробала, ама вака од гледање се најадов
кажи рецепт ако знаеш како се прави

кај се шитка бе ова мајку му, добро изглеа би се нафатил да опнам едно :) малце е натрупано ама и така све на исто место иде :P

ммммм вкусно изгледа, не сум пробала, ама вака од гледање се најадов
кажи рецепт ако знаеш како се прави

Правиш 2 пици и освен стандардните состојки на пицата, ставаш и плескавици:)
И да, одлично изгледа.Би мавнал едно вакво:)

Две огромни теста, исполнети со стандардни состојки за пица, кои ќе служат како „лепчиња на бургерот“, и 1200 грама мелено телешко месо измешано со кашкавал, во улога на плескавица.

Холестеролска бомба. Јадам тешки храни, кога се чувствувам физички добро, и уживам во квалитетно спремена пица или месо...но целово ова, вака тешка и грда комбинација - им ја посакувам само на оние кои се без грам гурманска креативност во нив. Па и нив не им ја посакувам, кога ќе размислам подобро... Им ги жалам органите...

Bottom line...Одвратно!

Толкаво месо во средина..... Како гомно изгледа, навистина...

Иначе јас не би пробал вакво нешто, гадно ќе биде.! Бљак бе! :)

Би пробал али не ветувам дали ке продолжам да јадам:)

Ако ова не е Хард кор, ја незнам шо е..

Некои едноставно немаа усул и вкус за тоа што треба да е вкусно. Толку се нескладни вкусот на хамбургерот и пицата што со ова само се уништува поентата и меракот на јадење на пица односно хамбургер.

Ne sum,a i nema nikogas.:)

Mи се пријаде кој го видов :) , и баш би сакал да го пробам :)

Пресекот горе ми личи на свински изнутрици. Грдичко ми делува прилично, може би пробала од љубопитност ама не верувам дека ќе ми се допадне. Ептен мрсно делува. Плус, малце ми е одвратна замислата да мешам пица со плескавици...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom