Philips Smart TV големина на превод

• Креатор на темата Креатор на темата kobrata
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 јуни 2011
Мислења
383
Поени од реакции
188
Ме интересира дали некој знае и воопшто дали има таква опција за Philip smart телевизорите да може да се смени големината на преводот.Преводот е многу мал и многу тешко се чита. Ви благодарам

Ме интересира дали некој знае и воопшто дали има таква опција за Philip smart телевизорите да може да се смени големината на преводот.Преводот е многу мал и многу тешко се чита. Ви благодарам

Ако и Филипс е ист како Панасоник смарт телевизорите е тогаш ништо од зголемувањето на преводот.Јас го имав тој проблем со бирање на телевизор и другар се заеба со Панасоникот телевизорот е стакло али ниеден филм преку УСБ не може да гледа поради фонтот кој е премал.Не знам која им е финтата да лимитираат така безвезе.За тие работи ЛГ е закон имаш од екста мал до екстра голем фонт и милион други опции во врска со преводот.Се надевам дека и кај тебе не е исто како кај Панасоникот бидејќи решение нема.

Зависи на кој модел, на мојот има 3 големини ама и најголемата е невидлива :) така да колку што знам јас чаре нема.

Зависи на кој модел, на мојот има 3 големини ама и најголемата е невидлива :) така да колку што знам јас чаре нема.

Јас воопшто не најдов каде да одберам големини.. Иначе моделот е 32PFL4037. Ако можеш да ми објасниш каде се бираат големините ма да не верувам кај мене дека има све пребарав :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom