Петинг

• Креатор на темата Креатор на темата Amanda
  • Време на започнување Време на започнување
А бре што сте се фатиле за тоа? Не бев спремна за односи и додека се спремав:) имавме само петинг. А тој само петинг имаше СВАШТА освен влагање на неговиот полов орган во мојава. И убаво беше. Не викам дека сексот не е добар, напротив:) ама тогаш не бев спремна!

Па најчесто сите прво пробуваме петинг пред да имаме секс....Ништо страшно, напротив убаво. :smir:

Па најчесто сите прво пробуваме петинг пред да имаме секс....Ништо страшно, напротив убаво. :smir:
јас го праам тоа ама незнаев дека петинг се викало, јас изгледа сум си олд скул, јас знам како триење, лижење, :drk:, нечу да го именувам, орален секс, па мислам дека некој понапред го опиша како предигра....како и да е јако е

Па се мислев да ти кажам да чекам ама жал ми падна за него:)

Без да се навредиш сега, ама како се одлучи на секс од жал спрема него? Тоа малку е... кхмм.. во недостаток на подобар израз, без веза...

Замисли тој да се секса со тебе од жал?

Немојте такви да бидите, аман.

На темава, да, сум имала петинг. Воведен дел во сексот. Не е предигра, туку last step before real fuck, додека не се одлучиш дека навистина сакаш секс.

Без да се навредиш сега, ама како се одлучи на секс од жал спрема него? Тоа малку е... кхмм.. во недостаток на подобар израз, без веза...

Замисли тој да се секса со тебе од жал?

Немојте такви да бидите, аман.

На темава, да, сум имала петинг. Воведен дел во сексот. Не е предигра, туку last step before real fuck, додека не се одлучиш дека навистина сакаш секс.

Бре што сте биле буквалисти:) Тоа беше само реплика на постот на Apokalipto и инаку се шалев. Како може да имам секс со некој од жал. Ако ми беше за жал ќе му дадев многу порано. Немаше да чекам година ипол. Му дадов тогаш кога се чувствував подготвена за сето тоа, а тоа немаше врска со жал.

Прв пат ми беше многу смешно зошто се осекав ко зајак да тибам:pos2::pos2: Али после од коа се навикнав ........хмммм... топ

Последниот однос ако може да го наречам така беше баш петинг...траеше цели 2 ипол часа...партнерката баш беше таа која го водеше, леле не сум бил така излуден во животов...онаа игра на движења и допири ме излудиииии...мислам дека баш тој петинг ми предизвикува повеќе задоволство од пентрација...срцето ми лупаше 200 дури и после 1 час... :pipi:

Петинг со напалена женска е најбоље, тоа воедно ми беше најдобриот поклон за 17 роденден. Типката од никаде испадна и во темницата со мене замина хахахаххаа:sekss:

haha....petingot spored mene e miluvanje,drapanje.....ja prviot peting go doziveav na 13 ipol godini..malce rano..haha:vozbud:....idefme okolu 3 meseci i befme kaj nego doma,befme sami,i befme kaj negovite u spalnata...haha..nez koj gjavol me natera da mu re4am sobl4i ja maicata..poslem ja ja soblekof...pa prslukot..pa pantalonite..i dvajcata befme po gaki...xD..imashe 'fakjanje' toa da. a i drapanje..i imashe ubaf 'efekt' kaj nego (vo gakite xD)...x)...de4koto 5 pati otide vo wc..i jasna ni e pri4inata na site zashto..:drk:.xD...milo mi e so go popaliv..hah..ali ipak bolje e :sekss:..x)....ako se odlu4ish tolku rano na peting,ili eve na seks so penetracija treba da bides sigurna deka on nema da zeme da se fali na pola skopje....spored vas koga treba 4ovek prvat da ima peting?:smir::pos2:

Ја мајката нај боље а ? Ќе си го прашам за тоа,па знаете ли вие дека тоа еден вид на малтеретирање на половиот орган,го триеш од гаќи и после бумбар црвен,се љушпи.Така да ако даш дај ако не молим те.

остај то брат .. ами со јајцата шо прајме ... никој од вас нема слушнато за блу болс изгледа ... а то боли :pos2::pos2::pos2::pos2:

Него доста мајтап ... Петинг а .. абе арен е како предигра нема проблем ... али ако е само предигра ... А вие девојки тука шо викате петинг до брак итн ... шо толку имате против пенетрациа и гуд олд фашнд секс а ???

ah toj peting,peting...na po4etokot nemav poim sto zna4elo ke se obrukav nekade..ama sega e poinaku...toa jas go razbiram kako ZADOVOLUVANJE NA STRASTA..ili t.n kako 6to vikaat "suv seks" :D!!!po cool e od drugion...demek{za polate vozrasti} ama nemam lo$ zbor za nego...ama kako 6to vikaat-->MALKU PETING,6ESTING,LIZING,PA NEMA NEVINOST!!!!xaxaxa!!!!:D:toe::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom