Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам уплав од петарди,само тоа ке кажам и сакам да се забранат пошто можат да донесат многу штета на оние кои ги употребуваат а и на оние кои се во близина,ко на пример на мене,за НГ за малку не оглувев,толку беа гласни што чиниш беa ko истрел од пиштол.
![]()
,,a znaes li za sto sluzat petardite i voopsto barutot , zosto e izmislen i koja mu bila primarnata cel... ne e za pravenje municija tuku nesto sosem drugo ...
...ima ista funkcija kako i crkovnite zvona , kambanite i gongovite vo budistickite hramovi... poz!
хехе исто ама со повеќе пираткиКако помал џиткав петарди,знам ќе дојде Нова Година ќе земам неколку пакетчиња петарди и следуваше мојата специјална конструкција:
Прегледај го приврзокот 39294
Вака по 50 сум ги редел,ја фаќам таа горната,ја палам и брзо ја спуштам во окното,забркувам убаво да се запалат сите и фаќам џаде...За 5~6 секунди следува мини калашников![]()
хехе интересно тргна темава бај д веј кај да нарачаме такви Кобри ? ние во маало пукаме едни огномети како коцка се ги викаат балерини и 11 пати онака се распрснува во вис онака ептен интересно иначе вчера направив рафал од 60-70 петарди и ми викнаа полиција :pos2: позз![]()