Песни на кои одлепувате

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сум со јака екипа, ќе одлепам дури и на "Кааакооо ли јас да пораснааааам" :3:

Destination unknown, known, known, known... Поготово на спотот... :vozbud:

ja oddlepuem na mnogu oddlepeni pesnici kao so se:Biggie-Big Poppa 2 Pac feat. Dr.Dre-California Love Pt.2

па последно одлепување сно[ти т.е сабота вечер кога веќе пред да затворат кафичот пустија тоше- игри без граници .. многу беа погодени и сите пееја на цел глас... лудница...инче општо на rise up i kako sto spomnaa .. destination unknown..

Ја највише одлепуем на Cannibal Corpse - Fucked With A Knife

или некоја од Бодом.....
Еј за воа првово репутација ти давам...:vozbud:Не само Fucked With A Knife туку Bleeding е лудница целиот....патем Bleeding i Tomb Of The Mutilated ми се двата омилени албума од Cannibal Corpse, ама една од најголемите причини за тоа шо ми се омилени е тоа што на нив пее Chris Barnes....Bleedingе последното нешто шо тој го работи со нив и стварно албумот е ненормално добар...лично ја многу повеќе сакам да ги слушам албумите на Cannibal со Chris Barnes отколку со George ама супер се и со него...А инаку стварно многу одлепувам на Napalm Death особено на Death by Manipulation ми се иде да искршам се околку мене...стварно ме прават многу агресивен ама закон се бе ја го сакам тоа многу...

Burning Up-Astral Proection
Shiva-Aurora
Moby-Lift me up
Straight Jackin`-Jahrastafaraj `98
-Вака коа размислуам,ми идат многу работи на коишто одлепуам,практично скоро на сите видови музика,освен на брутален,дет,блек,станистички и браката шо го свират.
Без навреда,музиката е супер,длабока е,ама личен вкус,нели...:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom