Песни кои ве потсеќаат на нешто...

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Lasgo - something (саканата)
blue fish - being too long (исто саканата)
Tiesto - Flight 643 ( добра журка)
The drill - The drill (на мене , нонстоп ја пуштав на журки)
outwork - elektro (на минатиот месец)
Queen - I want to break free ( кога бев мал)
Coolio - I like girls ( на клупа во основно)

Uporedi Me od Milica ... na vozenjeto u kombe niz Rusija, samo taa pesna ja vrtevme okolu 40-50 pati ( poso nemavme drugi pesni :) )... i pak ne go nau4iv textot :)

Sting i Ovoj Craig David taa pesnata so im beshe -- Me potsekja na Leto,more,kamp,druzenje:cug:

:)

Pa vaka Don't Cry od Guns N'Roses me potseka na Ohrid, na polumaturata....a Boulevard Od Broken Dreams od Green Day me potseka naaa....ahhh :wub:

VAN GOGH -NEKO TE IMA NA SVIRKITE SO GI PRAEVME EEEE ZAKON BESE DUR SVIREVME C C C C

Sekogash koga slusam balashevic,koja i da e negova pesna,a posebno Marina me potseka na nekoj koj mnogu go sakam i mi znaci.I iskreno kolku so mi e ubavo toa cuvstvo,tolku i go mrazam oti dolgo posle to ne mozam da se oporavam,a ne daj boze i da imam pieno neshto:) Zato i retko go slusam....

Martin-muza me potseka na ubav period so ljubavi
Gjorgi Krstevski -pesna za tebe me potseka an deckoto so koj prv pat se poljubiv vo osmo
esena mono-na lani letoto vogrcka
Savage Garden-to the moon and back me potseka na neso ubavo nadvor od depresija pozitivno iako tekstot nema veze so takvo neso
Brian Addams-please forgive me, ewerything i do i doit for u, hawe u ewer realy loved a woman(na period isolnet so ljubov)

Ti si mi u krvi-na edna posebna licnost
Edna pesna od Panjabi zaborajv kako se vikase i ja bicu poznata me potsetuvaat na Pelister.
Rastajemo se mi-polumatrurata e kolku pomina ottogas

Luna-Lagano (me potseka na edno dete)
Ceca-Pazi skime spavas(na Pelister vo 8 odd.) lani preubo bese:(
Dobra stara vremena (na polumatura)

Narcotic trust-I like it--------лето 2004,мноооооооогу убави ствари

nikoja pesna na niso ne me potseka....ali to e.......:)

Astral Projection - Anything is possible <--- se sekaam koa befme ednas na ekskurzija vo oh..se zaotrovav:pov: od rasipana pleskavica...lezef na 1 zid i celo vreme ja slusaf....epten togas mi bese loso....:pov:

21 Question by 50 Cent - кога бев на одмор пред две години и секоја вечер ја отепав од слушање песнава

Hero од Enrique I. - на неоставрената љубов со саканиот

"заборави ако можеш" бјело дугме, ме потсеќа ко бев на одмор во Хрватска и "first date" од blink182, кога бев на логорување на Мрежница

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom