Песни кои ве потсеќаат на нешто...

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Kad Ljubav Zakasni-Sasa Matic me potseka na dalecno,ubavo i macno minato so edinstenata licnost koja voopsto nekogas mi znacela :wub:

Tuga ti i ja - Crvena jabuka ме потсеќа на летото навечер кога се собиравме на плажа со гитари и оганче...:pipi:
Krivo je more - Divlje Jagode - исто на вечер кога се собиравме на плажа,само шо наместо криво је море,ние пеевме,криво је езеро:)

morandi - love me definitivno lani letoto najdobra pesna deckoto si e extra nema sto i sea novive beijo i falling asleep mu se top!

Koja pesna i da ja slusam me podseka na nesto...stara ljubov,zurka,sredbi,pijanstva,koga bev u bolnica i dr... :)

Многу ствари на Groover Washington Jr. ме потсеќаат на времето кога ја играв Half Life.
Друго многу интересно ама Бистра вода од Леб и сол ме потсеќа на животот во македонија и нејзината историја и едноставно нејчината атмосфера.

Unchained melody-прекрасна песна која ме потсеќа на мојата најголема љубов :).Фала богу,немора само да се потсеќам,него сеуште заедно си ја слушаме нашата песна:wub::wub::wub:

mnogu pesni me potsekaat na nesto no pesnata od tina i niksa-ako mislis me pogoduva vo srce

XTC-Skazi na skazi :) ne be se zaebavam Love comes again-Tiesto zaso stalno ke pomine nekoe vreme ja pak se vrakam na stara ljubov (taka e toa krugce si vrtam)

Definitivno pesnata "Ti si mi u krvi" me potseka na edna mosne znacajna licnost vo mojot zivot....

За Елиза - Бетовен - првиот пат:)
Сите убави, нежни љубовни песни ме потсетуваат на НЕГО иначе. Али не е ни чудно зашто не само музиката туку се ме потсеќа на моето мило:)

moja si zamka padnav i
spijam site si mislad
deka se krijam nema da.....................(Tose)
me potseka na edna MN dobra devojka
ali stvarno mn dobra!!!

Dimmu Borgir-Sorgens Kammer
Opeth-Harvest
Tristania-Angellore
The Siren of the woods
4ите ме потцеќаат на една многу посебна личност..во буквална смисла посебна ...ТЕ ОБОЖАВАМ!!!

To the moon and back-Sevege Garden,na licnosta so najmnogu mi znaci.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom