Tuga ti i ja - Crvena jabuka ме потсеќа на летото навечер кога се собиравме на плажа со гитари и оганче...
Krivo je more - Divlje Jagode - исто на вечер кога се собиравме на плажа,само шо наместо криво је море,ние пеевме,криво је езеро
Многу ствари на Groover Washington Jr. ме потсеќаат на времето кога ја играв Half Life.
Друго многу интересно ама Бистра вода од Леб и сол ме потсеќа на животот во македонија и нејзината историја и едноставно нејчината атмосфера.
Unchained melody-прекрасна песна која ме потсеќа на мојата најголема љубов .Фала богу,немора само да се потсеќам,него сеуште заедно си ја слушаме нашата песна:wub::wub::wub:
XTC-Skazi na skazi ne be se zaebavam Love comes again-Tiesto zaso stalno ke pomine nekoe vreme ja pak se vrakam na stara ljubov (taka e toa krugce si vrtam)
За Елиза - Бетовен - првиот пат
Сите убави, нежни љубовни песни ме потсетуваат на НЕГО иначе. Али не е ни чудно зашто не само музиката туку се ме потсеќа на моето мило
moja si zamka padnav i
spijam site si mislad
deka se krijam nema da.....................(Tose) me potseka na edna MN dobra devojka ali stvarno mn dobra!!!
Dimmu Borgir-Sorgens Kammer
Opeth-Harvest
Tristania-Angellore
The Siren of the woods
4ите ме потцеќаат на една многу посебна личност..во буквална смисла посебна ...ТЕ ОБОЖАВАМ!!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.